Kunci Gitar Didi Kempot - Kreteg Bacem


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C F G C
        C Em G C C

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C C

(Chorus)
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
neng kene sing tak nggo turu

(Intro) Dm G C C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Rasane wis ra kuat nangis batinku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Intro) Dm G C Am
        Dm G C C

(Chorus)
C                   F
Kamar cilik sewulan rongatus ewu
G
Mulih pabrik,
       C
neng kene sing tak nggo turu

(Intro) Dm G C C

C                   F
Kowe ndelek seprene ra wani metu
     G                   C
Koyo pitik lanang ora nduwe jalu

C            F          G      C
Yen liwat kreteg bacem nratap atiku
C          Em     F       G
Kelingan karo kowe mantan pacarku
C        F         G         C
Rasane koyo mendem tape sing wayu
C           Em         G       C
Kesuwen ngempet kangen, pingin ketemu

(Outro) Dm G C C
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: