Kunci Gitar Didi Kempot - Kapusan Janji


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G Am D G
        Am Bm Am D G

     G
wangine kembang tresno
       Am
kari tilangsing
        D
ning ngopo kowe cidro
     G
lali janjine

     Am
lungamu gawe gelo
    Bm
nyikso atiku loro
    C
aku wong isih urip
        D
mbok anggep wis tanpo nyowo

        G
ning ngopo ono tresno
      Am
yen kudu pisah
    D
sewengi aku seneng
     G
seprene susah

      Am
tresnamu uwis ilang
  Bm
garing kegowo angin
        C
yen ngerti koyo ngene
      D
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
     C         Am
seprene ra ono wong
        D
sing nambani

     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
    C           Am
marine yen kowe teko
   D
ngugemi janjimu

(Interlude) G Bm C G
            Am D G Em
            Am D G

        G
ning ngopo ono tresno
      Am
yen kudu pisah
    D
sewengi aku seneng
     G
seprene susah

      Am
tresnamu uwis ilang
  Bm
garing kegowo angin
        C
yen ngerti koyo ngene
      D
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
     C         Am
seprene ra ono wong
        D
sing nambani

     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
    C           Am
marine yen kowe teko
   D
ngugemi janjimu

     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
     C         Am
seprene ra ono wong
        D
sing nambani

     G      Bm
larane ati iki
       Em        D
nganti kapan ora ngerti
    C           Am
marine yen kowe teko
   D
ngugemi janjimu

(Outro) G Bm Em D
        C D G G



*[ Chord dari "C" nya ]*

(Intro) C Dm G C
        Dm Em Dm G C

     C
wangine kembang tresno
       Dm
kari tilangsing
        G
ning ngopo kowe cidro
     C
lali janjine

     Dm
lungamu gawe gelo
    Em
nyikso atiku loro
    F
aku wong isih urip
        G
mbok anggep wis tanpo nyowo

        C
ning ngopo ono tresno
      Dm
yen kudu pisah
    G
sewengi aku seneng
     C
seprene susah

      Dm
tresnamu uwis ilang
  Em
garing kegowo angin
        F
yen ngerti koyo ngene
      G
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
     F         Dm
seprene ra ono wong
        G
sing nambani

     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
    F           Dm
marine yen kowe teko
   G
ngugemi janjimu

(Interlude) C Em F C
            Dm G C Am
            Dm G C

        C
ning ngopo ono tresno
      Dm
yen kudu pisah
    G
sewengi aku seneng
     C
seprene susah

      Dm
tresnamu uwis ilang
  Em
garing kegowo angin
        F
yen ngerti koyo ngene
      G
kenal kowe ora pengen..

(Chorus)
     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
     F         Dm
seprene ra ono wong
        G
sing nambani

     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
    F           Dm
marine yen kowe teko
   G
ngugemi janjimu

     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
     F         Dm
seprene ra ono wong
        G
sing nambani

     C      Em
larane ati iki
       Am        G
nganti kapan ora ngerti
    F           Dm
marine yen kowe teko
   G
ngugemi janjimu

(Outro) C Em Am G
        F G C C
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: