Kunci Gitar Didi Kempot - Kapan Kapan


Tempo  

(Intro) G F  C  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C    G
aku seneng kowe..

(Interlude) C  F  G  C G

      C
kapan kapan..
              F
mesti petuk karo kowe
           G
yen kowe kangen..
             C     G
aku tak teko mrene..
      C
kapan kapan..
             F
mesti ketemu ning kene
                 G
senajan mung sedelo
                 C
ning aku wis nyawang kowe

(Chorus)
              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
                G
durung mari rasane
           G
aku ketemu kowe
        C
ra biso suwe

              F
aku koyo wong ngimpi
(koyo wong ngimpi)
              C
ketemu mongso wengi
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..
           G
semene suwene aku kangen kowe
           C
aku seneng kowe..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: