Kunci Gitar Didi Kempot - Kagem Ibu


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Bm Am Em F C G
        Am Em F Em Dm G C G

 C        Bm          Am
ibu.. wis kepenak panggonmu
Em            F
pancen wis pastine
    C        Dm              G
tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

 C     Bm            Am
ibu.. ora kendat nggonaku
    Em         F
aku ra lali waktu
  C        Dm         G
terus yen isih ono nyawaku

Dm    G          C      Bm    Am
 tak eling.. tresno lan ngendikamu
F         G          C       G
 sing nggawe tentrem batinku

 C        Bm       Am
ibu.. beninge koyo wudhu
        Em       F
sing nentremke atiku
    C         Dm          G
sak ben eling kabeh ngendikamu

 C        Dm      G
ibu.. ora lali nyuwunku
  Em      F
impenono aku..
  C         Dm             G
senajan sedelok jeroning kangenku

Dm   G         C         Am
 oh ibu, wis kepenak panggonmu
F    G           C
 sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Dm G C Am F G C

      G                C
ning angan-anganku tak gegem welingmu
       F           G      C
tak ugemi nganti seprene ora lali
      G       E          Am
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
        F        G       C      G
ngelingake pungkasan ketemu ibu

 C        Bm       Am
ibu.. beninge koyo wudhu
        Em       F
sing ngademke atiku
    C         Dm          G
sak ben eling kabeh ngendikamu

 C        Dm      G
ibu.. ora lali nyuwunku
  Em      F
impenono aku..
  C         Dm             G
senajan sedelok jeroning kangenku

Dm   G         C         Am
 oh ibu, wis kepenak panggonmu
F    G           C
 sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Dm G C Am F G C

      G                C
ning angan-anganku tak gegem welingmu
       F       G         C
tak ugemi seprene aku ra lali
      G       E          Am
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
        F        G       C      Am
ngelingake pungkasan ketemu ibu
        F        G       C
ngelingake pungkasan ketemu ibu..





(Intro) A# Am Gm Dm D# A# F
        Gm Dm D# Dm Cm F A# F

 A#       Am          Gm
ibu.. wis kepenak panggonmu
Dm            D#
pancen wis pastine
    A#       Cm              F
tak ikhlaske nggonmu ninggal aku

 A#    Am            Gm
ibu.. ora kendat nggonaku
    Dm         D#
aku ra lali waktu
  A#       Cm         F
terus yen isih ono nyawaku

Cm    F          A#     Am    Gm
 tak eling.. tresno lan ngendikamu
D#        F          A#      F
 sing nggawe tentrem batinku

 A#       Am       Gm
ibu.. beninge koyo wudhu
        Dm       D#
sing nentremke atiku
    A#        Cm          F
sak ben eling kabeh ngendikamu

 A#       Cm      F
ibu.. ora lali nyuwunku
  Dm      D#
impenono aku..
  A#        Cm             F
senajan sedelok jeroning kangenku

Cm   F         A#        Gm
 oh ibu, wis kepenak panggonmu
D#   F           A#
 sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Cm F A# Gm D# F A#

      F                A#
ning angan-anganku tak gegem welingmu
       D#          F      A#
tak ugemi nganti seprene ora lali
      F       D          Gm
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
        D#       F       A#     F
ngelingake pungkasan ketemu ibu

 A#       Am       Gm
ibu.. beninge koyo wudhu
        Dm       D#
sing ngademke atiku
    A#        Cm          F
sak ben eling kabeh ngendikamu

 A#       Cm      F
ibu.. ora lali nyuwunku
  Dm      D#
impenono aku..
  A#        Cm             F
senajan sedelok jeroning kangenku

Cm   F         A#        Gm
 oh ibu, wis kepenak panggonmu
D#   F           A#
 sedoyo mung nenggo waktu

(Intro) Cm F A# Gm D# F A#

      F                A#
ning angan-anganku tak gegem welingmu
       D#      F         A#
tak ugemi seprene aku ra lali
      F       D          Gm
saben wayah wengi soyo ceto ngendikamu
        D#       F       A#     Gm
ngelingake pungkasan ketemu ibu
        D#       F       A#
ngelingake pungkasan ketemu ibu..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: