Kunci Gitar Didi Kempot - Gusti Ora Sare


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 6

(Intro) Am.. E
        Am Em Gm D Dm E

Am          Dm
Bejo ciloko soro lan mukti
Dm           Am
 wis ginaris kang dumadi
F              F
Loro ati iki.. kowe sing natoni
        Dm      E
Ben tak tompo lelakon iki..

Am            Dm
Gusti ra sare tansah ngulatke
Dm          Am
 Tutugno anggonmu ngece
F              F
Ati seje lambe sing tok ucapake
 E              Am     G
Ora nyono ngene dadine..

(Chorus)
C   G      F
 Gusti ora sare
C              G
 Ngerti sa'kabehe
C   G      F
 Gusti ora sare
C               G
 Ngerti sa'nyotone

       Am   G   F      C
Sing salah aku.. opo kowe
       Am   G   F G    C
Sing salah aku.. opo kowe

(Interlude) Am Em F E..

       Am   G   F    C
Sing salah aku.. opo kowe
       Am   G   F G    C
Sing salah aku.. opo kowe

(Chorus)
C   G      F
 Gusti ora sare
C              G
 Ngerti sa'kabehe
C   G      F
 Gusti ora sare
C               G
 Ngerti sa'nyotone

C   G      F
 Gusti ora sare
C              G
 Ngerti sa'kabehe
C   G      F
 Gusti ora sare
C               G
 Ngerti sa'nyotone

C   G        F
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
C   G         F
 Gusti ora sare
F
 gusti ora sare
F
 gusti..





(Intro) D#m.. A#
        D#m A#m C#m G# G#m A#

D#m         G#m
Bejo ciloko soro lan mukti
G#m          D#m
 wis ginaris kang dumadi
B              B
Loro ati iki.. kowe sing natoni
        G#m     A#
Ben tak tompo lelakon iki..

D#m           G#m
Gusti ra sare tansah ngulatke
G#m         D#m
 Tutugno anggonmu ngece
B              B
Ati seje lambe sing tok ucapake
 A#             D#m    C#
Ora nyono ngene dadine..

(Chorus)
F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#             C#
 Ngerti sa'kabehe
F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#              C#
 Ngerti sa'nyotone

       D#m  C#  B      F#
Sing salah aku.. opo kowe
       D#m  C#  B C#   F#
Sing salah aku.. opo kowe

(Interlude) D#m A#m B A#..

       D#m  C#  B    F#
Sing salah aku.. opo kowe
       D#m  C#  B C#   F#
Sing salah aku.. opo kowe

(Chorus)
F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#             C#
 Ngerti sa'kabehe
F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#              C#
 Ngerti sa'nyotone

F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#             C#
 Ngerti sa'kabehe
F#  C#     B
 Gusti ora sare
F#              C#
 Ngerti sa'nyotone

F#  C#       B
 Gusti ora sare (Gusti ra sare)
F#  C#        B
 Gusti ora sare
B
 gusti ora sare
B
 gusti..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: