Kunci Gitar Didi Kempot - Banyu Langit


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) G  C  G  C
        Bm-Am  D  G

G
 Sworo angin,
 Bm
angin sing ngreridu ati
C
 Ngelingake..
   D
sliramu sing tak tresnani
G
 Pingin nangis
   Bm
ngetokke eluh neng pipi
C
 Suwe ra weruh
  D
senajan mung ono ngimpi

     Em                 Bm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
     C                     D
Tambanono roso kangen ning atiku
     Em                Bm
Ngalemo.. ngalemo ning aku
       C               D
ben ra adem kesiram udaning dalu

G
 Banyu langit
     Bm
sing ono duwur kayangan
C
 Watu gede
  D
kalingan mendunge udan
G
 Telesono..
   Bm
atine wong sing kasmaran
C
 Setio janji
  D
seprene tansah kelingan

(Chorus)
 Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
     C
Melu krungu suaramu
   D
ngomongke opo
   Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
          C
Sing neng langgran
    D       G
wonosari Yogyakarta

(Interlude) G  Bm  C  D
            Em  Bm  C Am D

     Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
      C
Pamit esuk lungane
     D
ra nganti sore..
     Em
Janjine.. lunga ra
    Bm
nganti semene suwene
       C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..

G
 Udan grimis
  Bm
telesono klambi iki
C
 Jroning dodo
    D
ben ra garing ngekep janji
G
 Ora lamis
  Bm
gedene nggonku nresnani
C
 Nganti kapan
 D
aku ora biso lali

(Chorus)
 Em                 Bm
Ademe gunung merapi purba
     C
Melu krungu suaramu
   D
ngomongke opo
   Em               Bm
Ademe gunung merapi purba
          C
Sing neng langgran
            D
wonosari Yogyakarta

     Em
Janjine.. lungane ra
Bm
nganti suwe suwe
      C
Pamit esuk lungane
     D
ra nganti sore..
     Em
Janjine.. lunga ra
    Bm
nganti semene suwene
       C           D
Nganti kapan tak enteni
G
sak tekane..

(Outro) G  Bm  C  D  G





(Intro) A#  D#  A#  D#
        Dm-Cm  F  A#

A#
 Sworo angin,
 Dm
angin sing ngreridu ati
D#
 Ngelingake..
   F
sliramu sing tak tresnani
A#
 Pingin nangis
   Dm
ngetokke eluh neng pipi
D#
 Suwe ra weruh
  F
senajan mung ono ngimpi

     Gm                 Dm
Ngalemo.. ngalem ning dadaku
     D#                    F
Tambanono roso kangen ning atiku
     Gm                Dm
Ngalemo.. ngalemo ning aku
       D#              F
ben ra adem kesiram udaning dalu

A#
 Banyu langit
     Dm
sing ono duwur kayangan
D#
 Watu gede
  F
kalingan mendunge udan
A#
 Telesono..
   Dm
atine wong sing kasmaran
D#
 Setio janji
  F
seprene tansah kelingan

(Chorus)
 Gm                 Dm
Ademe gunung merapi purba
     D#
Melu krungu suaramu
   F
ngomongke opo
   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purba
          D#
Sing neng langgran
    F       A#
wonosari Yogyakarta

(Interlude) A#  Dm  D#  F
            Gm  Dm  D# Cm F

     Gm
Janjine.. lungane ra
Dm
nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
ra nganti sore..
     Gm
Janjine.. lunga ra
    Dm
nganti semene suwene
       D#          F
Nganti kapan tak enteni
A#
sak tekane..

A#
 Udan grimis
  Dm
telesono klambi iki
D#
 Jroning dodo
    F
ben ra garing ngekep janji
A#
 Ora lamis
  Dm
gedene nggonku nresnani
D#
 Nganti kapan
 F
aku ora biso lali

(Chorus)
 Gm                 Dm
Ademe gunung merapi purba
     D#
Melu krungu suaramu
   F
ngomongke opo
   Gm               Dm
Ademe gunung merapi purba
          D#
Sing neng langgran
            F
wonosari Yogyakarta

     Gm
Janjine.. lungane ra
Dm
nganti suwe suwe
      D#
Pamit esuk lungane
     F
ra nganti sore..
     Gm
Janjine.. lunga ra
    Dm
nganti semene suwene
       D#          F
Nganti kapan tak enteni
A#
sak tekane..

(Outro) A#  Dm  D#  F  A#
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: