Kunci Gitar Didi Kempot - Angin Malioboro


Tempo  

(Intro) C Bm Am G
        F C/E F G C

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G       C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
 F       Em     Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro) Em F G

C                Em
Kangen kangen atiku kangen
    F           G
aku kangen karo sliramu
      C            Em
Eling alismu eling lambemu
    F           G
Ugo eling anamu cah ayu
       C            Em
Neng kene kangen atiku kangen
      F              G
Mung eling karo kowe cah ayu..

  C               Em  F      C
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 C                 Em    F     G
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 F        Em      Dm     G    C
Angin malioboro.. tansah ngelingake
F       Em      Dm     G
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      C      Am         F   G       C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude) Em F G
            C Em F G
            C Em F G
            C Em F G
            Am Em F
            Dm-Em-F Dm-Em-F-G

(Chorus)
      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G    C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

      C      Am         F     G     C
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Am     F            Dm  G      C
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      C      Am       F    G       C
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Am     F          Dm     G  C
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro) Am F G C..



Didi Kempot - Angin Malioboro

(Intro) D C#m Bm A
        G D/F# G A D

  D               F#m G      D
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 D                 F#m   G     A
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 G        F#m     Em     A       D
Angin malioboro.. tansah ngelingake
 G       F#m    Em     A
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      D      Bm         G   A       D
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Bm     G            Em  A      D
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      D      Bm       G    A       D
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Bm     G          Em     A  D
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Intro) F#m G A

D                F#m
Kangen kangen atiku kangen
    G           A
aku kangen karo sliramu
      D            F#m
Eling alismu eling lambemu
    G           A
Ugo eling anamu cah ayu
       D            F#m
Neng kene kangen atiku kangen
      G              A
Mung eling karo kowe cah ayu..

  D               F#m G      D
Sepine ing wengi iki.. Aku dewe
 D                 F#m   G     A
Atiku mung tansah eling.. karo kowe

 G        F#m     Em     A    D
Angin malioboro.. tansah ngelingake
G       F#m     Em     A
Aku ora bakal.. lali karo kowe..

(Chorus)
      D      Bm         G   A       D
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Bm     G            Em  A      D
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      D      Bm         G     A     D
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Bm     G          Em     A  D
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

(Interlude) F#m G A
            D F#m G A
            D F#m G A
            D F#m G A
            Bm F#m G
            Em-F#m-G Em-F#m-G-A

(Chorus)
      D      Bm         G     A     D
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Bm     G            Em  A      D
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      D      Bm       G    A       D
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Bm     G          Em     A    D
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe

      D      Bm         G     A     D
Aku kangen kowe.. Esuk awan wengi sore
      Bm     G            Em  A      D
Aku kangen kowe.. Cah ayu aku neng kene
      D      Bm       G    A       D
Aku kangen kowe.. Entenono sak tekane
      Bm     G          Em     A  D
Aku kangen kowe.. Aku kangen karo kowe..

(Outro) Bm G A D..
Lihat semua chord Didi Kempot
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: