Kunci Gitar Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G
        C G Am Em F C G

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                                   G
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                               G
 Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
                                      Am
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
                                       G
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
                                         C
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
                                  G
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
                                   Am
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
                                  G
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
                                      C
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                                   G
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..





(Intro) D A Bm F#m G D A
        D A Bm F#m G D A

D           A    Bm        F#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        F#m        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D           A    Bm        F#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        F#m        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                                   A
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

D           A    Bm        F#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        F#m        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) D A Bm F#m G D Em A
        D A Bm F#m G D Em A D

D           A    Bm        F#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        F#m        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                               A
 Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
                                      Bm
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
                                       A
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
                                         D
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
                                  A
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
                                   Bm
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
                                  A
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
                                      D
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

D           A    Bm        F#m
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        F#m        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                                   A
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.