Kunci Gitar Demy - Dadi Siji


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 4

(Intro) Am...

Am                   Am
 Sun lan riko duwe demen
                  Dm
Sun lan riko duwe kangen
                  Dm
Sun lan riko duwe impi
          F        Am
Mergo sun lan riko siji

Am                  Am
 Sun lan riko duwe roso
                  Dm
Sun lan riko nono bedo
                  Dm
Sun lan riki duwe ati
          F        Am
Mergo sun lan riko siji

  G
Nono hang biso menggak
      Am
Karep isun lan riko
  G                         Am
Nono hang biso ngalang–ngalangi
G
Nono hang biso ngendeg
    Am
Ati nisun lan riko
G                           Am
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) Dm G Am
        Dm G E...

             Am
Masio akeh gudo
               Dm
Yo sing kiro biso
G                  Am
Misahaken isun lan riko
           Am
Abot–abote ati
          Dm
Masio ono hang ngalangi
  F           G       Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Interlude) Am...
            Am Dm G Am
            Am Dm G Am...

                    Am
Sun lan riko duwe demen
                  Dm
Sun lan riko duwe kangen
                  Dm
Sun lan riko duwe impi
          F        Am
Mergo sun lan riko siji

Am                  Am
 Sun lan riko duwe roso
                  Dm
Sun lan riko nono bedo
                  Dm
Sun lan riki duwe ati
          F        Am
Mergo sun lan riko siji

G
Nono hang biso menggak
      Am
Karep isun lan riko
  G                         Am
Nono hang biso ngalang–ngalangi
G
Nono hang biso ngendeg
    Am
Ati nisun lan riko
G                           Am
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) Dm G Am
        Dm G E...

             Am
Masio akeh gudo
               Dm
Yo sing kiro biso
G                  Am
Misahaken isun lan riko
           Am
Abot–abote ati
               Dm
Masio ono hang ngalangi
  F           G       Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Intro) Am...

             Am
Masio akeh gudo
               Dm
Yo sing kiro biso
G                  Am
Misahaken isun lan riko
           Am
Abot–abote ati
               Dm
Masio ono hang ngalangi
  F           G       Am
Riko lan isun tetep dadi siji
F             G      Am
Riko lan isun tetep dadi siji

(Outro) Am... Am..



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) C#m...

C#m                  C#m
 Sun lan riko duwe demen
                  F#m
Sun lan riko duwe kangen
                  F#m
Sun lan riko duwe impi
          A        C#m
Mergo sun lan riko siji

C#m                 C#m
 Sun lan riko duwe roso
                  F#m
Sun lan riko nono bedo
                  F#m
Sun lan riki duwe ati
          A        C#m
Mergo sun lan riko siji

  B
Nono hang biso menggak
      C#m
Karep isun lan riko
  B                         C#m
Nono hang biso ngalang–ngalangi
B
Nono hang biso ngendeg
    C#m
Ati nisun lan riko
B                           C#m
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) F#m B C#m
        F#m B G#-Cm-D#m-F#m-G#

             C#m
Masio akeh gudo
               F#m
Yo sing kiro biso
B                  C#m
Misahaken isun lan riko
           C#m
Abot–abote ati
          F#m
Masio ono hang ngalangi
  A           B       C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Interlude)
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5-C#5
C#m F#m B C#m
C#m F#m B
C#5-E5-D#5-E5-F#5-G#5

                    C#m
Sun lan riko duwe demen
                  F#m
Sun lan riko duwe kangen
                  F#m
Sun lan riko duwe impi
          A        C#m
Mergo sun lan riko siji

C#m                 C#m
 Sun lan riko duwe roso
                  F#m
Sun lan riko nono bedo
                  F#m
Sun lan riki duwe ati
          A        C#m
Mergo sun lan riko siji

B
Nono hang biso menggak
      C#m
Karep isun lan riko
  B                         C#m
Nono hang biso ngalang–ngalangi
B
Nono hang biso ngendeg
    C#m
Ati nisun lan riko
B                           C#m
Nono hang biso ngadang–ngadangi

(Intro) F#m B C#m
        F#m B G#-Cm-D#m-F#m-G#

             C#m
Masio akeh gudo
               F#m
Yo sing kiro biso
B                  C#m
Misahaken isun lan riko
           C#m
Abot–abote ati
               F#m
Masio ono hang ngalangi
  A           B       C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Intro) C#5-C#5-E5-D#5-F#5-D#5
        C#5-C#5-E5-D#5-F#5-D#5-C#5

             C#m
Masio akeh gudo
               F#m
Yo sing kiro biso
B                  C#m
Misahaken isun lan riko
           C#m
Abot–abote ati
               F#m
Masio ono hang ngalangi
  A           B       C#m
Riko lan isun tetep dadi siji
A             B      C#m
Riko lan isun tetep dadi siji

(Outro)
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5
C#5-E5-D#5-F#5-E5 G#5-F#5-E5-D#5-C#5
G#5-B5-C#5
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: