Kunci Gitar Cornelius & Junior Feat. Lelly Whatam - Stel Ngopi


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Em C D G (6x)

  Em                      C
dibukak matane sing mesti jembar dalane
  D                    G
dibukak atine ben rodo sudo larane
  Em                  C
dibukak nalare ojo dhisike dalane
  D                   G
dibagi hasile mugo lancar rejekine

     Em                C
uler srengenge mrambat ning kali
       D                        G
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
        Em               C
lalekno masalah mbok digawe happy
         D                G
santai wae ora popo alias don't worry

         Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
 jaremu ra diundang
D
 padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
Em                C
 alesan neko-neko, padune meh ra teko
D                 G
 sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Em        C          D          G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Em          C
padhang mbulan dadi saksine
        D         G
nglaras karo semende..

Em       C         D          G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Em           C
sing penting rukun japemethe
     D                  G
everything is gonna be okay

  Em                    C
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
  D                      G
disudo nggayane, sugih kere podho wae
  Em                C
dipingke amale urip mung mampir ngombe
  D                     G
dibagi critane sedeng metu pacitane

        Em           C
tanggal limolas mbulane bunder
        D                   G
senajan rung tuku beras ojo keblinger
      Em                 C
rasah memelas mbok kerjo sing bener
      D                        G
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

         Em
eh lho eh digoleki kok ilang,
C
 jaremu ra diundang
D
 padahal le ngangseni
G
kawit mau isih padhang
Em                C
 alesan neko-neko, padune meh ra teko
D                 G
 sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Em        C          D          G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Em          C
padhang mbulan dadi saksine
        D         G
nglaras karo semende..

Em       C         D          G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Em           C
sing penting rukun japemethe
     D                  G
everything is gonna be okay

        Em             C
stel ngopi rasah podo mbagusi
           D
pas seneng lali,
                    G
yen pas susah takon posisi
         Em              C
kekancan model amatir eliminasi
       D
ayo ngopi, ayo ngopi,
       D
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
Em        C          D          G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Em          C
padhang mbulan dadi saksine
        D         G
nglaras karo semende..

Em       C         D          G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Em           C
sing penting rukun japemethe
     D                  G
everything is gonna be okay

Em        C          D          G
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Em          C
padhang mbulan dadi saksine
        D         G
nglaras karo semende..

Em       C         D          G
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Em           C
sing penting rukun japemethe
     D                  G
everything is gonna be okay..



Cornelius & Junior Feat. Lelly Whatam - Stel Ngopi

(Intro) Dm Bb C F (6x)

  Dm                      Bb
dibukak matane sing mesti jembar dalane
  C                    F
dibukak atine ben rodo sudo larane
  Dm                  Bb
dibukak nalare ojo dhisike dalane
  C                   F
dibagi hasile mugo lancar rejekine

     Dm                Bb
uler srengenge mrambat ning kali
       C                        F
bakule yen disawang ginuk ginuk sekali
        Dm               Bb
lalekno masalah mbok digawe happy
         C                F
santai wae ora popo alias don't worry

         Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
 jaremu ra diundang
C
 padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
Dm                Bb
 alesan neko-neko, padune meh ra teko
C                 F
 sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Dm        Bb         C          F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Dm          Bb
padhang mbulan dadi saksine
        C         F
nglaras karo semende..

Dm       Bb        C          F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Dm           Bb
sing penting rukun japemethe
     C                  F
everything is gonna be okay

  Dm                    Bb
ditambah koncone ayo ngopi rame-rame
  C                      F
disudo nggayane, sugih kere podho wae
  Dm                Bb
dipingke amale urip mung mampir ngombe
  C                     F
dibagi critane sedeng metu pacitane

        Dm           Bb
tanggal limolas mbulane bunder
        C                   F
senajan rung tuku beras ojo keblinger
      Dm                 Bb
rasah memelas mbok kerjo sing bener
      C                        F
ayo dibahas sambil ngopi ngopi together

         Dm
eh lho eh digoleki kok ilang,
Bb
 jaremu ra diundang
C
 padahal le ngangseni
F
kawit mau isih padhang
Dm                Bb
 alesan neko-neko, padune meh ra teko
C                 F
 sante wae to yo, rasah suluyo

(Reff)
Dm        Bb         C          F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Dm          Bb
padhang mbulan dadi saksine
        C         F
nglaras karo semende..

Dm       Bb        C          F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Dm           Bb
sing penting rukun japemethe
     C                  F
everything is gonna be okay

        Dm             Bb
stel ngopi rasah podo mbagusi
           C
pas seneng lali,
                    F
yen pas susah takon posisi
         Dm              Bb
kekancan model amatir eliminasi
       C
ayo ngopi, ayo ngopi,
       C
ayo ngopi nikmat sekali


(Reff)
Dm        Bb         C          F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Dm          Bb
padhang mbulan dadi saksine
        C         F
nglaras karo semende..

Dm       Bb        C          F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Dm           Bb
sing penting rukun japemethe
     C                  F
everything is gonna be okay

Dm        Bb         C          F
sore sore ngopi karo kanca-kancane
        Dm          Bb
padhang mbulan dadi saksine
        C         F
nglaras karo semende..

Dm       Bb        C          F
yo ayo podo rene rilex rame-rame
        Dm           Bb
sing penting rukun japemethe
     C                  F
everything is gonna be okay..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: