Kunci Gitar Chord Ria Mustika feat Brodin – Tresno Waranggono


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Dangdut Palapa & Kunci Gitar / Chord Ria Mustika feat Brodin – Tresno Waranggono

[Intro] C  Am  Dm  G  Dm  C G

  C                        Am
Nelongso roso-rasane tangis jeruning atiku
      F               G
Yen kelingan esem gemuyumu
        Dm                      C            Am
laras sworo gending tresno Gawe kangen ning atiku
       F                 G
Tansah eling aku eruh sliramu

     C                      Am
Aduh Kang mas saktenane aku ngerti atimu
         F                   G
Ning wes pastine aku du jodohmu
         Dm                  C           Am
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nrimo
        F                   G
Lilakno aku nyanding prio liyo

     C                       Am
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
        F               G
Kegugah atiku krungu swaramu
         Dm                 C             Am
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
     F                    G
Mugo biso urip tentrem mulyo

    C                           Am
Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
       F                      G
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm                    C             Am
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

[Chorus]
  Am                        F
Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
        Dm                        G
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
    Am                 F
Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
        Dm                    G
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

    Em       Am              F          C
Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
    Dm
Lelakon tresno iki
        G                      C
Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

[Intro] C  Am  Dm  G  Dm  C G

     C                       Am
Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
        F               G
Kegugah atiku krungu swaramu
         Dm                 C             Am
Aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
     F                    G
Mugo biso urip tentrem mulyo

    C                           Am
Tak tulis Lakon tresnamu Ing gending katresnanku
       F                      G
Tak tembangne saben kangen sliramu
       Dm                    C             Am
Saktenane aku nangis nanging tresno uwes ginaris
      F                  G
Tak lakoni kanti ikhlas ati

[Chorus]
  Am                        F
Wuyungku ngelayung Ngemboro ing awang-awang
        Dm                        G
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
    Am                 F
Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
        Dm                    G
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

    Em       Am              F          C
Wes lilakno aku Kang Mas Wes cukup lalekno
    Dm
Lelakon tresno iki
        G                      C
Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

Dipopulerkan juga oleh :
Nur Bayan & Vivi Atika – Tresno Waranggono
Nur Bayan & Imas Setyo Rini – Tresno Waranggono

Posted on : by
Related Chords: