Kunci Gitar Chord Reny Ananta – Tembang Kangen


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...
[Intro] Dm  F  Dm  F
        Dm  D#  Dm  Dm

        Dm
wayah wengi udan grimis,
         F
ra uwis-uwis
               Dm
banyu kang tumetes,
                   F
dadi saksi nggonku nangis
                    F
wong sing tak tresnani,
                D#
tego ningglake aku
                    D#
suwung jeroning uripku,
                 F
yen ora ono sliramu

    Dm
sumilire angin tansah
        F
ndudul kalbu
                Dm
roso kang tak empet
               F
agawe loro dodoku
                F
liwat tembang kangen,
                  D#
mugo biso dadi tombo
              D#
tombo kangen iki,
                      Dm
nandang wuyung rino wengi

[Intro] F  Dm  D# F Dm

  Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip tresno
              F
Opo pancen sliramu,
            Dm
uwis ora kroso
Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip sayang
                  F
tresnaku mring sliramu,
          Dm
ora biso ilang

     Dm
opo lali opo pancen
         F
wis ra ngerti
            Dm
sak tenane aku,
                        F
mung tansah setyo ngenteni
             F
ngenteni baline
                 D#
endah manise esemmu
                D#
liwat tembang kangen,
                 Dm
iki wujud katresnanku

[Intro] Dm  F  Dm  F
        Dm  D#  Dm  Dm

        Dm
wayah wengi udan grimis,
         F
ra uwis-uwis
               Dm
banyu kang tumetes,
                   F
dadi saksi nggonku nangis
                    F
wong sing tak tresnani,
                D#
tego ningglake aku
                    D#
suwung jeroning uripku,
                 F
yen ora ono sliramu

    Dm
sumilire angin tansah
        F
ndudul kalbu
                Dm
roso kang tak empet
               F
agawe loro dodoku
                F
liwat tembang kangen,
                  D#
mugo biso dadi tombo
              D#
tombo kangen iki,
                      Dm
nandang wuyung rino wengi

[Intro] F  Dm  D# F Dm

  Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip tresno
              F
Opo pancen sliramu,
            Dm
uwis ora kroso
Dm
liwat tembang kangen,
            F
aku titip sayang
                  F
tresnaku mring sliramu,
          Dm
ora biso ilang

     Dm
opo lali opo pancen
         F
wis ra ngerti
            Dm
sak tenane aku,
                        F
mung tansah setyo ngenteni
             F
ngenteni baline
                 D#
endah manise esemmu
                D#
liwat tembang kangen,
                 Dm
iki wujud katresnanku

[Outro] Dm



+=-++=======++--+_+-+
| Versi Lebih Mudah |
+=-++=======++--+_+-+

[Intro] Em  G  Em  G
        Em  F  Em  Em

        Em
wayah wengi udan grimis,
         G
ra uwis-uwis
               Em
banyu kang tumetes,
                   G
dadi saksi nggonku nangis
                    G
wong sing tak tresnani,
                F
tego ningglake aku
                    F
suwung jeroning uripku,
                 G
yen ora ono sliramu

    Em
sumilire angin tansah
        G
ndudul kalbu
                Em
roso kang tak empet
               G
agawe loro dodoku
                G
liwat tembang kangen,
                  F
mugo biso dadi tombo
              F
tombo kangen iki,
                      Em
nandang wuyung rino wengi

[Intro] G  Em  F G Em

  Em
liwat tembang kangen,
            G
aku titip tresno
              G
Opo pancen sliramu,
            Em
uwis ora kroso
Em
liwat tembang kangen,
            G
aku titip sayang
                  G
tresnaku mring sliramu,
          Em
ora biso ilang

     Em
opo lali opo pancen
         G
wis ra ngerti
            Em
sak tenane aku,
                        G
mung tansah setyo ngenteni
             G
ngenteni baline
                 F
endah manise esemmu
                F
liwat tembang kangen,
                 Em
iki wujud katresnanku

[Intro] Em  G  Em  G
        Em  F  Em  Em

        Em
wayah wengi udan grimis,
         G
ra uwis-uwis
               Em
banyu kang tumetes,
                   G
dadi saksi nggonku nangis
                    G
wong sing tak tresnani,
                F
tego ningglake aku
                    F
suwung jeroning uripku,
                 G
yen ora ono sliramu

    Em
sumilire angin tansah
        G
ndudul kalbu
                Em
roso kang tak empet
               G
agawe loro dodoku
                G
liwat tembang kangen,
                  F
mugo biso dadi tombo
              F
tombo kangen iki,
                      Em
nandang wuyung rino wengi

[Intro] G  Em  F G Em

  Em
liwat tembang kangen,
            G
aku titip tresno
              G
Opo pancen sliramu,
            Em
uwis ora kroso
Em
liwat tembang kangen,
            G
aku titip sayang
                  G
tresnaku mring sliramu,
          Em
ora biso ilang

     Em
opo lali opo pancen
         G
wis ra ngerti
            Em
sak tenane aku,
                        G
mung tansah setyo ngenteni
             G
ngenteni baline
                 F
endah manise esemmu
                F
liwat tembang kangen,
                 Em
iki wujud katresnanku

[Outro] Em
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.