Kunci Gitar Chord RedSox feat Geulis – Cidro


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik dan Kunci Gitar / Chord RedSox Feat Geulis – Cidro

[Intro] E  A Am F#m B
        E  F#m B
        E  F#m B E

C#m
 Cidro karo nelongso rasane pancen loro
G#m
 opo meneh saiki kowe mblenjani janji
A
 rosoku wes kejeron nglalekke kwe alon-alon
B
 yowes orapopo seng penting tak lalekno
C#m
 aku ra pengen kowe lungo karo liyane
G#m
 bebarengan ngadepi urip iki
A
 supaya kabeh fantasy
           B
supoyo aku lan kowe iso urip nganti tekane mati

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

C#m
 lambemu pancen tipis, omonganmu mung lamis
G#m
 opo to salahku,kok nglungani aku
A
 yo cen aku iki pancen uwong ora nduwe
B
 yo mung kuwe ojo seneb terus nyepelekke
C#m
 pancen golek bondo, kuwi rodo abot
G#m
 neng nek wes tresno, ora bakal tak pedot
A
 aku pengen bali, karo kowe meneh
B
 dadi siji urip bareng iso podo sumeh

C#m
 aku pancen kere, konco-konco podo ngece
G#m
 mergo aku wong ra nduwe, yowes tak iklaske
A
 sopo ngerti kowe du jodoku, tresno iki tekan dodoku
B
 yowes tak golek meneh, wedokan isih akeh
C#m
 dasare tresno iki, yo mung ono siji
G#m                                      A
 ora bakal ilang nganti sesok tekane aku lungo
                               B
orapopo nak saiki uripku nelongso
                                  C#m
aku yo mung iso ngomong nak aku cidro

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

C#m
 atiku wes loro, mikir kabeh sliramu
G#m
 dasar ati iki, ora bakal tak songko
A
 kowe bakal lungo, karo uwong liyo
B
 yowes ora popo, ngrasakke atiku
C#m
 yo mung siji pesenku kanggo awakmu
G#m
 ojo nganti lali, uripe kowe ro aku
A
 aku tresno kowe, seko dasaring ati
B
 ora bakal mati nganti tekan mati

[Chorus]
C#m                    G#m
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
C#m                 G#m
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           C#m
aku nelongso mergo kebacut tresno
 F#m        B       E
ora ngiro saikine cidro

[Outro] A  E C#m A B E
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.