Kunci Gitar Chord Nur Bayan – Utuhing Katresnan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Kunci Gitar / Chord Nur Bayan – Utuhing Katresnan

Capo di fret 1

Am Dm
    Duh wong ayu
G  C
 Liwat gending iki
F
 tak kelir
         Dm
katresnanku marang sliramu
E           F E
 pepujanku

  Am         Dm
Sumanding sliramu
          G     C
tentrem rasane atiku
 F          Dm         E
adem koyo kesiram banyune surgo..

Am          Dm
Nganti tuwo iki
          G     C
tresno ku ora keganti
F               Dm
mung siji ning atiku
         E            Am
yo mung sliramu.. pepujanku..

[Intro] Am Dm G C
        F Dm E

        Am       Dm
Eling rikolo semono
       G       C
urip susah dilakoni
   F           Dm        E
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

  Am         Dm
Sabar lan bektimu nuwuhke
G           C
gedene roso tresnoku
F            Dm
anggonku pakaryan
        E
kawujud ngunduh kamulyan

F            G
 Tulus katresnanku..
       E
nggo sliramu..

[Chorus]
  Am         Dm
Langit nyinekseni
        G         C
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning 
 Dm            E
atiku yo mung sliramu..

    Am        Dm
Senajan akeh gudo
           G       C
sing nyubo goyahke tresno
 F             Dm
utuh katresnan iki
       E
tansah tak jogo..

F      C        G
Nganti tekaning pati..
Dm    E   Dm          Am
 roso iki tansah tak ugemi..

Am
 Duh wong ayu
C
 tulus katresnanku
G        E
 yo mung kanggo sliramu..
Am
 pepujanku..

[Interlude] Am Dm G C
            F Dm E

        Am       Dm
Eling rikolo semono
       G       C
urip susah dilakoni
   F           Dm        E
sliramu tansah nerimo ikhlas ati..

  Am         Dm
Sabar lan bektimu nuwuhke
G           C
gedene roso tresnoku
F            Dm
anggonku pakaryan
        E
kawujud ngunduh kamulyan

F            G
 Tulus katresnanku..
       E
nggo sliramu..

[Chorus]
  Am         Dm
Langit nyinekseni
        G         C
tulus roso tresno iki
F
mung siji ning
 Dm            E
atiku yo mung sliramu..

    Am        Dm
Senajan akeh gudo
           G       C
sing nyubo goyahke tresno
 F             Dm
utuh katresnan iki
       E
tansah tak jogo..

F      C        G
Nganti tekaning pati..
Dm    E   Dm          Am
 roso iki tansah tak ugemi..

F      C        G    Dm
Nganti tekaning pati..
      E       Dm          Am
katresnan iki tansah tak ugemi..
Posted on : by
Related Chords: