Kunci Gitar Chord NDX A.K.A Feat PJR Genjor & Kacik – Bribikanku Dibegal Konco


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik & Kunci Gitar NDX A.K.A Feat PJR Genjor & Kacik – Bribikanku Dibegal Konco

Intro : Am G Am G
        Am G Am G Am

Aduh.. ciloko ndan (piye piye)
Kowe reti ra kimcile kae sing teko ndene? (hoo)
Hayo kae, Kae dibegal e (lha motore)
Haduh yo udu motore to nda
atine, atine, atine, ati, ati,
perasaan, perasaane lho (oo.. hee)
(sopo to jenenge? sopo ?)
yo kae lho, timbul kae lho wah (o.. timbul)
piye meneh, STOP !
Nah diam, jaga kebersihan,
jangan berisik,
silahkan nyanyi lagi

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

  Am
Jaman saiki akek konco sek nggrateli
     G
Wes iruh bribikane konco tetep diceraki
      Am
Modal percaya diri, awale basa basi
        G
Tingkah lakune koyo asu lagi dipakani

      Am
Ra ngurus konco kenthel nyatanekoe tegel
       G
Ngelek ngelek neng mburi, niatmu golek rai
        Am
Neng ngarep macak apik, neng mburi koyo kirik
     G
Ra mikir  kekancane sing penting oleh kimcile

[Reff]
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

     Am
Sakjane aku nesu, ndelok tingkah lakumu
    G
Pahitan ninja FU kau begal pacar baruku
    Am
Opo koe ra mirror, rupamu kui error
      G
Gur modal motor rental, awakmu kebak dangkal
    Am
Rasane dadi ngelu, pengen macul cangkemu
     G
Mergone koe kecu, tego nikung koncomu
    Am
Aku raiso meneng, aku dadi sepaneng
      G
Ndelokke koe seneng neng utek dadi kemrengseng
 Am
Umup (ayo koe genti, sing nyanyi koe genti)
            G
wah isin aku (ngopo isin ra popo ra popo ayo)
              Am
(emoh) aku ngene mergo kowe, kowe ngene mergo aku
G
 baj*ngan malah cidro koe nyok (minggir minggir ayo genti)
       Am                     G
saya gini karena anda, anda gini karena saya
Am             G
ah podo wae yo (podo wae to iki) (mangkat)

[Reff]
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak

   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
   Am
Bribikane konco mbok begal
 G
Opo gawan bayi watakmu kui kriminal
  Am
Waton ciak, waton ndupak
   G
Tanpo riting main gasak kekancane rusak
Posted on : by
Related Chords: