Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – TTM (Tewas Tertimbun Masalalu)

[Intro] Dm

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          A#       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              A#
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm                 Am                   A#
 duh kowe cah ayu isih urip ono ning atiku
               F                       Gm
aku raiso lilo lungomu ra bakal tak tompo
                                       A
koyo gedening ombak segoro ning laut kae
                                       Dm
pesisir pasir putih sing tau dadi seksine
               Am                     A#
nalikone iseh urip madep manteb bebarengan
                    F
janji-janji palsumu saiki dadi kenangan
Gm
 putih-putih rembulan, padang-padange lintang
A
 tiada yang lain cintaku untukmu sayang

    A#       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          A#
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          A#       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              A#
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

Dm               Am                     A#
 saiki bubar cerito tresnoku tok gowo lungo
                F
janji jaman semono kowe bakal prasetyo
Gm
 aku ra iso lilo, sampeyan medot tresno
A
 manut karep wong tuo, nggandeng lanangan liyo
Dm               Am
 loro rasane ati, sampeyan ingkar janji
A#                   F                   Gm
 mbrebes mili eluhku iki ra iso tak gondeli
                                       A
mung siji dongaku kowe bali marang awakku
bakal tak tunggu sak kuat-kuate atiku

    A#       C
aku ra iso lali
        Am               Dm
udan grimis sing dadi seksi
          A#
durung sempet tak rabeni
        C
janjimu wis tok blenjani

[Chorus]
       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          A#       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              A#
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          A#       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              A#
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..

       Dm         Am
kowe tau ning uripku..
        A#         F
tansah ono ning atiku..
     Gm
ra bakal luntur sak durunge
      A
janur kuning melengkung..
      Dm        Am
opo kowe ra kelingan..
          A#       F    C
mbiyen mlaku bebarengan..
   Gm              A#
ibarat langit karo rembulan
         A                  Dm
tresnaku ra bakal ilang.. sayang..
Posted on : by
Related Chords: