Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Sayang


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Sayang

[Intro] B

  B                  D#m
sayang.. opo kowe krungu
        G#m
jerite atiku
                 D#m
mengharap engkau kembali
  E          F#         D#m   G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
   E     F#           B
ra bakal luntur tresnaku

[Intro] F#

B
 wes tak cobo nglalekke
                 D#m
jenengmu seko atiku
                   D#m
sak tenane ra ngapusi
iseh tresno sliramu
G#m
 duh pepujaning ati
                   D#m
nanging kowe ora reti,
                       D#m
kowe seng tak wanti-wanti

              E
malah jebul saiki
               F#
kowe mblenjani janji
             D#m
jare sehidup semati
               G#m
nanging opo bukti
              E                    F#
koe medot tresnoku demi lanangan liyo
            B
yowes ora popo insyaallah aku iso

B G#m                      D#m
lilo.. meh sambat kalih sinten
               E       F#     B
yen sampun mekaten merana uripku

    E         F#       D#m      G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      E                          F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  B                  D#m
sayang.. opo kowe krungu
          G#m
jerite atiku
                 D#m
mengharap engkau kembali
  E          F#         D#m   G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
   E     F#           B
ra bakal luntur tresnaku

B
 hari demi hari, uwis tak lewati
D#m
 yen pancen dalane, kudu kuwat ati
G#m
 ibarate sego, uwis dadi bubur
D#m
 nanging tresno iki, ora bakal luntur

E               F#
 saktenane aku iki pancen tresno awakmu
D#m            G#m                   E
 ora ono liane, seng iso dadi penggantimu
               F#                   B
gur kanggo awakmu, seng cocok neng atiku
                                   G#m
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-sayang 
                    D#m
meh sambat kalih sinten
               E
yen sampun mekaten
    F#     B
merana uripku

    E         F#       D#m      G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      E                          F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  B                  D#m
sayang.. opo kowe krungu
          G#m
jerite atiku
                 D#m
mengharap engkau kembali
  E          F#         D#m   G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
   E     F#           B
ra bakal luntur tresnaku

B
 sayang opo krungu, tangise atiku
D#m
 mengharap kowe bali, neng jero ati iki
G#m                                        D#m
 nganti rambutku putih, tangis eluh dadi getih
                       D#m
mbok yo gek ndang bali, nglakoni tresno suci

E                F#
 aku marang sliramu
                  D#m
njur ragu neng atiku
                G#m
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
E              
 mung kanggo sliramu
F#                B
 cintaku tetap abadi
                   B          G#m
selamanya sampai akhir hayat ini..

                    D#m
meh sambat kalih sinten
               E
yen sampun mekaten
    F#     B
merana uripku

    E         F#       D#m      G#m
aku welasno nimas, aku mesakno aku
      E                          F#
aku nangis.. nganti metu weluh getih putih

[Chorus]
  B                  D#m
sayang.. opo kowe krungu
          G#m
jerite atiku
                 D#m
mengharap engkau kembali
  E          F#         D#m   G#m
sayang.. nganti memutih rambutku
   E     F#           B
ra bakal luntur tresnaku

B             E
percoyo opo pamujamu (aselole)
     E    F#       B
cintaku.. tetap abadi..
Posted on : by
Related Chords: