Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Salah Kekancan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Salah Kekancan

F-F#m-Gm
        biyen pas seneng
D#
 kita selalu bersama (cie, cie..)
F-F#m-Gm
saiki.. aku susah, duwe masalah,
F
 kowe do nengdi ? (kasih tau gak ya)
F-F#m-Gm
        aku ki ora pilih konco kok
D#
 mungkin ini gur mergo salah kekancan
F-F#m-Gm
        yowes lah nek ngono,
                      F
tak trimak-trimakne wae

[Intro] Gm  D#  Gm  F
        Gm  D#  Gm  F

Gm
ji ro lu pat mo, pancen aku ra trimo
D#
nem pitu wolu, sakjane aku nesu
     Gm
ngurusi dapuranmu sek gaweane ngecu
      F
entek roso sabarku ngenteni tumindakmu
    Gm
opo ora kelingan nek sambat karo sopo
     D#
nek udu karo konco naliko atimu loro
      Gm
po yo kurang aku le ngerteni salahmu
      F
tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-salah-kekancan
   Gm
saiki kurang opo aku dadi koncomu
        D#
wes tak iklaske kowe nganti nikung bojoku
    Gm
dikei ati (ya iyalah) malah rogoh rempelo
          F
wes tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco
  Gm
biyen konco guyu kok dadi konco asu.. (su)
  D#
biyen konco susah saiki dadi bubrah.. (brah)
      Gm
sak karepe atimu tak adohi dapuranmu
  F
saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu

Gm            D#
aku ora ngiro ngene dadine
  Gm                 F
kekancane kok bubrah akhire
 D#    F        Gm
opo ngeneki caramu
 D#            F
opo iki balesanmu

[Chorus]
   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco

   Gm
saiki aku ngerti (aku ngerti)
     D#
kekancan ora cengli (ora cengli)
      Gm
po yo ra duwe rai
        F
kowe ngapusi sakitnya tuh di sini
           Gm
wes ndhang minggato kono (minggato kono)
      D#
nek musuh rupo konco (rupo konco)
      Gm
nek butuh kowe moro
         F                         Gm
nek ra butuh kowe lungo ninggal konco
Posted on : by
Related Chords: