Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Meteng Asmoro


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Meteng Asmoro

 C          G          Am             Em
(pancen ciloko yen awakke dewe keno godo)
         F              C
(sak iki rasakno uripmu nelongso)
     Am              G
(makani anake wong liyo)
 C        G           Am            Em
(mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati)
          F              C
(yen tumindak kuwi ora waton wani)
     Am            G
(rekoso setengah mati)

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C                     G
 pancen soyo mumet (mumet)
                   Am
mikir kahanan sak iki
                Em
nyawang bocah wadon
                F
kok soyo nggatheli
                           C
nganggo rok neng duwor dengkul,
                   Am
raine kok kebak dempul
              G
marai utek mumbul
                 C
dadi kepengen nyahool
             G                              Am
opo meneh nyawang bocah sing podo yang-yang'an
               Em                    F
boncengan ngetapret nganti ora iso nahan (waiki)
              C
nganti ditumpaki (ah)
                 Am
neng njero wangledang
             G                     C
yo ora iso mikir tekone ra kalap tenan (uedan)
            G                  Am
opo koyo ngono sek podo dikarepke
                Em                   F
tingkah polah bocahe gor manut udele dewe
            C                    Am
podo ra dipikir (mbuh) opo resikone (karepmu)
               G                   C
nek wes kebablasen engko rekoso uripe

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-meteng-asmoro
C                          G
 rungokno rasakno opo sing tak kondo ngge konco-konco
Am                         Em
 rasah podo bungahi mergo uripmu ra dowo neng donyo
F                  C                   Am
 wadon kuwi ora mesti iso gawe seneng ati
                              G
yen kowe ora iso ngerteni carane nahan nafsu ing ati
C                    G
 mulo podo dipikir rasah kowe podo cenanangan
Am
 waton golek wedokan
Em
 terus waton mbok pangan
F
 mengko wajur uripmu
C
 mergo tingkah polahmu
Am                     G
 yen ra becik ojo tumindak
                              C
mengko ndak rusak brangas matimu
                  G
tresno kuwi ora kudu nindake hal sing saru
Am                Em
 manut sahan pisu, omongane mbok gugu
F                  C                    Am
 kowe kudu reti, kowe kuwi menungso udu babu
             G                      C
ora waton numpaki wedokan sing ra nuku

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C                    G                       Am
 sak iki rasakno nek bojomu meteng dhisik (kapok)
                    Em
pendak dino batukmu kuwi mbok isik-isik
F
 mumet mikir piye
C                    Am
 leng nguripi wedokanmu
           G                      C
opo bojomu gor arep mbok pakani watu (atos)
              G
mulo yen tumindak
            Am
ora waton serem
               Em
dijak tumindak kentu
             F
kowe waton gelem (ah ah ah)
                  C                     Am
sak iki mumet ndasmu mergo tumindakmu dewe
               G                  C
ora ngiro sing tok tumpaki kuwi gede
                G                    Am
modar ora kowene nek wes kahanane ngene (karepmu)
              Em                    F
kudu ngampet isin karo tonggo teparone (modyar)
             C                         Am
dadi buyer sirahe (mumet) nompo kasunyatane
                 G                     C
bayi sek ning njero weteng kuwi kowe bapakne

[Reff]
C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo

C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G
rekoso setengah mati

C          G          Am             Em
pancen ciloko yen awakke dewe keno godo
        F              C
sak iki rasakno uripmu nelongso
    Am              G
makani anake wong liyo
C        G           Am            Em
mulo awakmu sing kudune iso ngati-ati
         F              C
yen tumindak kuwi ora waton wani
    Am            G  C
rekoso setengah mati
Posted on : by
Related Chords: