Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Kimcil Kepolen (Versi 2)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Kimcil Kepolen
Versi Chord Lebih Mudah

Capo di fret 2

[Intro] Am  Em  F  C E

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                     Em
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               F
ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               C
opo aku salah nek aku tresno koe
                  E             Am
po pendak dino atimu enenge gelisah

                                  Em
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                  F
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   C
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                    E            Am
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                  Em
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         F
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  C
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                   E                     
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Am                                 Em
 jaremu nek ra FU koe ora i love you
                                F
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                  C
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     E              Am
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Chorus]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                 Em
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                     F
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                               C
pancen koe konco neng atimu wuto
                    E
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Am                               Em
 aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                      F
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                C
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                 E
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Am            Em             F
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               C       E         Am
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Am         Em                 F
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  C      E           Am
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo



Lihat juga :
Chord NDX A.K.A - Kimcil Kepolen
Posted on : by
Related Chords: