Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Kimcil Kepolen


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Kimcil Kepolen

[Intro] Bm  F#m  G  D F#

Bm            F#m            G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               D       F#        Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Bm         F#m                G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  D      F#          Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                     F#m
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
                               G
ono opo kok koe bedo karo aku iki
                               D
opo aku salah nek aku tresno koe
                  F#            Bm
po pendak dino atimu enenge gelisah

                                  F#m
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
                                  G
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
                                   D
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
                    F#           Bm
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Reff]
Bm            F#m            G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               D       F#        Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Bm         F#m                G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  D      F#          Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                  F#m
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
                                         G
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
                                  D
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
                   F#                    
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-kimcil-kepolen
Bm                                 F#m
 jaremu nek ra FU koe ora i love you
                                G
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
                                  D
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
                     F#             Bm
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Reff]
Bm            F#m            G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               D       F#        Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Bm         F#m                G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  D      F#          Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

                                 F#m
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
                                     G
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
                               D
pancen koe konco neng atimu wuto
                    F#
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Bm                               F#m
 aku wes ra betah ngrasake sifatmu
                                      G
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
                                D
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
                 F#
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Bm            F#m            G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               D       F#        Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Bm         F#m                G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  D      F#          Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

Bm            F#m            G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
               D       F#        Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
 Bm         F#m                G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
                  D      F#          Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo
Posted on : by
Related Chords: