Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Kelingan Mantan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Kelingan Mantan

[Intro] C G Am Em
        F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi ?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
 kelingan awale kita ketemu di sana
Em
 berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F                     G
 sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C                 Am
 mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm                      G
 adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
       C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[Chorus]
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
  G
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
 rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
 aku bingung kudu nggoleki sliramu ning ngendi
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-kelingan-mantan
F                        G
 yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C                 Am
 walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm                      G
 bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
C
 senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

[Chorus]
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati

[Chorus]
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati



Lihat juga :
Chord NDX A.K.A Feat. PJR - Kelingan Mantan Session 2
Posted on : by
Related Chords: