Kunci Gitar Chord NDX A.K.A feat. X-Tecto - Remukan Ati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Kowe kabeh mesti wis ngerti to lagune NDX AKA sing judule Remukan Ati ? Yo mestilah, nek gak reti yo kwe gak bakal buka postingan iki. Nah lagu-lagune NDX kwi mau emang nuansane akeh galaune mergone dee emang curhat lewat lagu. Nek gak percoyo deloken wae acarane Kick Andy sing pas bintang tamune Nanda NDX karo Fajar NDX, kan dee ngomong ngono. Tapi kowe nek meh delok video clip'e sing ning youtube ojo lali tuku paket internet sik opo nganggo wifinan ben murah. Ngko nek ra ngono aku mbo salahke mergo kuotamu entek, haduuh.

Chord NDX A.K.A - Remukan Ati (feat. X-Tecto)

Chord NDX AKA Remukan Ati

NDX AKA ft. X-Tecto - Remukan Ati

Lagu-lagune NDX ki genre utowo alirane Hip Hop Dangdut (wis reti) Yo aku cuma basa basi wae sih padahal kowe kan podo luwih ngerti ketimbang aku. Wis langsung wae lah, kowe sing golek kunci gitar utowo Chord NDX A.K.A - Remukan Ati iso langsung cek chord ning ngisor iki. Kowe iso mainke nganggo gitar, opo sembarang karepmulah, senare meh mbo ganti benang opo karet yo iso sing penting kowe kabeh bahagia.

Oh iyo, kulo jaluk pangapuntene nggih nek menowo ngetike nganggo boso jowo. Nek kowe ono sing ra mudeng yo jaluk'o tulung koncomu kon translateke. Tapi ojo mbo translate ning google translate ndak mengko kowe tambah mbledos. Ojo lali like / share Chord NDX A.K.A Remukan Ati iki nek kowe duwe kuota lan bahagia.

Capo di fret 4

(Intro) C  G  F G C  G

    C
dek rungokno
              G
jerit tangise ati iki
     F
nggreges ra karuan
         C           G
jebul sliramu mblenjani
    C
dek rasakno
           G
loro atiku kepati-pati
        F
yen kelingan janji 
         G        C
tresnomu tekane mati..

       F             G
kowe teko nggowo tresno
       Em
kowe lungo ninggal
  Am         F
loro.. tresnomu..
                   G
tak labuh neng segoro..

(Chorus)
     Am
roso sayangku
 Em
uwis mati
     F        C
ajur dadi remukan ati
 Dm
ati ora..
               E
bakal ngemis.. welase tresno..
     Am
aku iso
         Em
nggawe kowe loro
       F
lorone njarem neng
   C
njero dodo
   Dm
mergo ati wes ilang roso
        E
luwih becik..
      Am
aku lungo..

(Interlude) F G E Am
            F G C

  C
paribasan..
             G
rogoku tak rewangi ngumboro
  F
jebul lamis
            C         G
tresnomu raiso dipercoyo
   C
pancen bener
                G
mbiyen tresnomu sing tak jogo
    F
tatune loro
      G      C
siji ati kuciwo..

       F             G
kowe teko nggowo tresno
       Em
kowe lungo..
          Am
ninggal loro..
      F
tresnomu..
                   G
tak labuh neng segoro..

(Chorus)
     Am
roso sayangku
 Em
uwis mati
     F        C
ajur dadi remukan ati
 Dm
ati ora..
               E
bakal ngemis.. welase tresno..
     Am
aku iso
         Em
nggawe kowe loro
       F
lorone njarem neng
   C
njero dodo
   Dm
mergo ati wes ilang roso
        E
luwih becik..
      Am
aku lungo..

(Interlude) F G E Am
            F G C

C
mas kangmas
             G
sepurane yen aku ninggalke
    F
tresno suci
            C        G
sliramu amergo kahanane
C
mas kangmas
          G
lorone atimu.. tak rungokke
        F
nanging wong tuwoku
G         C
ora ngijinke..

       F             G
kowe teko nggowo tresno
       Em            Am
kowe lungo ninggal loro
      F
tresnomu..
                   G
tak labuh neng segoro..

(Chorus)
     Am
roso sayangku
 Em
uwis mati
     F        C
ajur dadi remukan ati
 Dm
ati ora..
               E
bakal ngemis.. welase tresno..
     Am
aku iso
         Em
nggawe kowe loro
       F
lorone njarem neng
   C
njero dodo
   Dm
mergo ati wes ilang roso
        E
luwih becik..
      Am
aku lungo..

(Outro) F G E Am
        F G C

Posted on : by
Advertisement
Related Chords: