Kunci Gitar Chord NDX A.K.A Feat. PJR – Terminal Giwangan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik lagu Hip Hop Dangdut & Kunci Gitar NDX A.K.A Feat. PJR – Terminal Giwangan

    F        F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

[Intro] F F A# F Gm C F C

F                A#          F
 biasane jam semene wis ngabari
Gm               C     F           C
 nanging tekan saiki HPku durung muni
F                A#          F
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Gm              C
 nanging dino-dino iki
           F               C
menghilang bagai butiran debu

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat

[Chorus]
    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

F
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     A#                      F
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Gm                  C
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
F                  C
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

F
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
A#               F
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Gm                  C
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
F                  C
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

A#        C         F         Dm
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Gm     A#
mung tok nggo sambat
           C
tok nggo istirahat

[Chorus]
    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    F
rasane ora karuan
      A#        F
ning ati loro tenan
        Gm       A#         C
cinta matiku kau anggep dolanan..
       F
pengen opo tak turuti
       A#              F
leh ku lembur telung wengi
      Gm          C             F  C  F
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni



---------------------
Versi Chord Dasar /
Kunci Gitar Mudahnya
---------------------

    C        C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
(ji ro, ji ro lu pat)

[Intro] C C F C Dm G C G

C                F           C
 biasane jam semene wis ngabari
Dm               G     C           G
 nanging tekan saiki HPku durung muni
C                F           C
 biasane jedal jedul ning ngarepku
Dm              G
 nanging dino-dino iki
           C               G
menghilang bagai butiran debu

F         G         C         Am
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Dm     F
mung tok nggo sambat
           G
tok nggo istirahat

[Chorus]
    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G             C  G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

C
 lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
     F                       C
ngeteni kabarmu dek, kok leh nganyelne ati
   Dm                  G
banjur tak kirimi bbm, apa kabar sayang
C                  G
 lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

C
owalah dek, anggepmu aku iki sopo
F                C
 bojomu dek, aku iki bojomu
  Dm                  G
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
C                  G
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

F         G         C         Am 
 aku mung koyo terminal nggiwangan
              Dm     F
mung tok nggo sambat
           G
tok nggo istirahat

[Chorus]
    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G             C  G
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

    C
rasane ora karuan
      F         C
ning ati loro tenan
        Dm       F          G
cinta matiku kau anggep dolanan..
       C
pengen opo tak turuti
       F               C
leh ku lembur telung wengi
      Dm          G             C  G  C
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni
Posted on : by
Related Chords: