Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Bojoku Ketikung


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Bojoku Ketikung

Am
 jangan opo, jangan kangkung
Dm
 tempe opo, tempe koro
G
 ngopo kok bingung, bojoku ditikung
Am
 popo po ora, aku ra popo

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

      Am
hey.. kowe koncoku sing jarene CSku
        Dm
nanging nyatane neng mburi kok kowe koyo pabu
    G
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
    Am
ora mikir koncone tumindak sak penake

   Am
paitan cangkem lunyu, kau merebut pacarku
      Dm
tusuk dari belakang ah mana ku tahu
   G
seakan kau arjuna padahal engkau kecu
        Am
ra nganggo sopan santun kau dustai diriku

C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

 Am
aku kurang opo, kok kowe iso tego
    Dm
opo ono salahku trus kowe nikung aku
    G
opo kudu tak jarno, po aku kudu lilo
    Am 
rasake tumindakmu sek ngrugike awakku

   Am
pancen kowe konyol, ning utekmu kok protol
       Dm
pendak dinone awor eh bojoku tok gondol
      G
tak bisa aku pendam, mana sangup ku tahan
        Am
ning ngarep kok apikan, ning mburi kok bajingan
http://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-bojoku-ketikung
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

   Am
yo wis sak karepmu, nek ngeneki caramu
            Dm
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
     G
kowe mung tak titeni, kok watakmu kemlinti
      Am
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri

    Am
gek ndang rumat kono, gek ndang untal kono
     Dm
mugo iso seneng, awet tekan tuwo
     G
sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu
      Am
kok kowe nggragas banget, ngopeni turahanku

C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm           Am
nanging aku mencoba rapopo
C              G
 sak tenane atiku loro
         Dm         E
nanging aku kebacut loro

[Chorus]
Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe

Am                    Dm
aku ra nyongko kowe tego karo konco
    G
jarene konco kentel
    Am
bojoku tok sleding tekel
Am                  Dm
opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
       G               Am
nganti kowe nikung bojone konco dewe
         Am
(konco dewe)
Posted on : by
Related Chords: