Kunci Gitar Chord NDX A.K.A – Bojoku Di Gondol Bojone


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Hip Hop Dangdut dan Kunci Gitar / Chord NDX A.K.A – Bojoku Di Gondol Bojone

 C              Em
(pancen ngenese uripku)
         F          G         C
(nduwe pacar kok ngerusak utekku)
   F          G      C          Am
(jare tresno aku, ra mblenjani aku)
     Dm       G          C  G
(lananganmu jebule gor pabu)

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 nduwe bojo kowe gur gawe awak semble
Em
 aku kudu piye yen ngene kahanane
F                 G
 dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
C
 nggawe aku frustasi marai pengen mati

C
 tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Em
 ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
F                    G
 mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
C
 tok gawe aku sutek mergo tekon alamu

F              G
 aku uwes sabar nganti ngelus dada
C                    Am
 nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dm                G
 dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
C                   G
 sek pas ra tau ngerteni apa karepku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Em
 roso ati nganti njepat dadi ora karuan
F                    G
 kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
C
 kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

C                                        Em
 opo mergo bojo anyarmu kui sek sugeh bondo
kowe sumeleh nesu we ora kroso
F                       G
 yen pancen dek'e tok pilih aku gur iso lilo
C
 nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno

F                 G
 mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
 C                     Am
urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
   Dm                    G
pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
C                 G
 mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
bojoku digondol bojone

C
 aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
Em
 mugo iso bungah karo bojo anyarmu
   F                  G
anggep wae ra tau ono cerito aku karo kowe
C
 senajan opo seng tok duwe wes tak olehke

  C
nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Em
 pikirno wae urusan duwe bojo anyarmu
F              G
 aku uwes luweh mikirke kowe meneh
C
 mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

F                     G
 ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
C                 Am
 aku iso oleh sek luweh apik seko kowe
Dm                  G
 yo wes cukup semene aku karo awakmu
C                G
 mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

[Chorus]
C              Em
pancen ngenese uripku
        F          G         C
nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
lananganmu jebule gor pabu

C            Em
aku ora nyangka wae
        F         G            C
nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G  C
bojoku digondol bojone
Posted on : by
Related Chords: