Kunci Gitar Chord Doel Sumbang – Runtah


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Kunci Gitar / Chord Doel Sumbang – Runtah

[Intro] E  B (4x)

Am
Panon na alus, irung alus, biwir alus
Am
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
        Dm                          Am
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga Setan
         Dm     E                      (Am)
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Am
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Am
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
       Dm                           Am
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
       Dm          E                     Am
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

[Chorus]
  E
Kulit klir koneng cangkang cau
   Am
Huntuna bodas tipung tarigu
  E
Biwir beureum, beureum jawer hayam
                    Am
Panon coklat kopi susu

     E
Ngan naha atuh beut di mumurah
  Am
Geblek hirup daek jadi Runtah
         E
Ulah bangga bisa gunta ganti jalu
                     Am
Komo jeung poho di baju

[Interlude] E  A  E  A
            E  A  E  A

Am
Panon na alus, irung alus, biwir alus
Am
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
        Dm                          Am
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga Setan
         Dm     E                      (Am)
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Am
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Am
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
       Dm                           Am
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
       Dm          E                     Am
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

[Chorus]
  E
Kulit klir koneng cangkang cau
   Am
Huntuna bodas tipung tarigu
  E
Biwir beureum, beureum jawer hayam
                    Am
Panon coklat kopi susu

     E
Ngan naha atuh beut di mumurah
  Am
Geblek hirup daek jadi Runtah
         E
Ulah bangga bisa gunta ganti jalu
                     Am
Komo jeung poho di baju



Chord Doel Sumbang - Runtah

[Intro] C5-C#5-G5-C5 C5  G5
        C5-C#5-G5-C5 C5  G5
        C5-C#5-G5-C5 C5  G5
        C5-C#5-G5-C5 C5  G5

Fm
Panon na alus, irung alus, biwir alus
Fm
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
        A#m                         Fm
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga Setan
         A#m    C                      (Fm)
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Fm
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Fm
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
       A#m                          Fm
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
       A#m         C                     Fm
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

[Chorus]
  C
Kulit klir koneng cangkang cau
   Fm
Huntuna bodas tipung tarigu
  C
Biwir beureum, beureum jawer hayam
                    Fm
Panon coklat kopi susu

     C
Ngan naha atuh beut di mumurah
  Fm
Geblek hirup daek jadi Runtah
         C
Ulah bangga bisa gunta ganti jalu
                     Fm
Komo jeung poho di baju

[Interlude] C  F  C  F
            C  F  C  F

Fm
Panon na alus, irung alus, biwir alus
Fm
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
        A#m                         Fm
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga Setan
         A#m    C                      (Fm)
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Fm
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Fm
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
       A#m                          Fm
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
       A#m         C                     Fm
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

[Chorus]
  C
Kulit klir koneng cangkang cau
   Fm
Huntuna bodas tipung tarigu
  C
Biwir beureum, beureum jawer hayam
                    Fm
Panon coklat kopi susu

     C
Ngan naha atuh beut di mumurah
  Fm
Geblek hirup daek jadi Runtah
         C
Ulah bangga bisa gunta ganti jalu
                     Fm
Komo jeung poho di baju
Posted on : by
Related Chords: