Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Terminal Tirtonadi


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Dangdut Campursari / Lagu Jawa dan Kunci Gitar / Kord / Chord Didi Kempot – Terminal Tirtonadi

[Intro] Dm G C Am
        Dm E Am E

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Bridge]
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso...
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso...

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Intro] E Am E Am

[Chorus]
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am   E
Rasane koyo ngene
       A
Ning kene, ning kene
       A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Intro] E Am E Am

[Chorus]
      Am
Wis suwe, wis suwe, wis suwe
                Dm
Kangen sing tak rasakke
    E
Rasane, rasane, rasane
            Am   E
Rasane koyo ngene
       A
Ning kene, ning kene
       A/C#            Dm
Ning kene aku ngenteni kowe
      Am               E
Aku kangen, kangenku mung
         Am   F C-B-Am
Kanggo kowe...

[verse 1]
Am
Nalikane ing Tirtonadi
                     E
Ngenteni tekane bis wayah wengi
                Dm              E
Tanganmu tak kanti kowe ngucap janji
          Am   E
Lungo mesti bali

[Verse 2]
Am
Rasane ngetung nganti lali
                       E
Wis pirang tahun anggonku ngenteni
              Dm                 E
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu
                Am
Nganti sak elingmu

[Bridge]
            E
Mongso rendeng wis ganti ketigo
               Am
Opo kowe ra kroso...
         E
Yen kowe isih seneng lan tresno
            Am
Kudune kowe kroso...

                 Am
Nalikane ing Tirtonadi 
Posted on : by
Related Chords: