Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Stasiun Balapan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Dangdut Campursari / Lagu Jawa dan Kunci Gitar / Kord / Chord Didi Kempot – Stasiun Balapan

[Intro] Bm Em A D G Em F# Bm (2x)
        G F# G F#

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

         Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan
             Em
Kowe ninggal aku
     F#                   Bm
Ra kroso netes eluh ning pipiku

A               D
Da... dada sayang...
A                 Bm   F#
Da... s'lamat jalan...

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

         Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan

[Intro] A Bm A Bm F# Bm F# Bm
        Em F# Em F# Em F# G Bm

[Reff 1]
    Bm                 Em
Janji lungo mung sedelo
       A         D
Jare sewulan ra ono
  G                 Em
Pamitmu nalika semono
        F#            Bm
Ning stasiun balapan Solo

[Intro] F#m G F# Bm

[Reff 2]
  Bm                 Em
Jare lungo mung sedelo
          A          D
Malah tanpo kirim warto
  G                 Em
Lali opo pancen nglali
          F#          Bm    G  F#
Yen eling mbok enggal bali...

     Bm
Ning Stasiun Balapan
kuto Solo sing dadi kenangan
          Em     F#     
Kowe karo aku naliko
              Bm  F#
Ngeterke lungamu

[Coda]
     Bm
Ning Stasiun Balapan
rasane koyo wong kelangan
Posted on : by
Related Chords: