Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Kere Munggah Bale


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik Lagu Dangdut Campursari / Lagu Jawa dan Kunci Gitar / Kord / Chord Didi Kempot – Kere Munggah Bale

[Intro] Gm A# (3x) Gm
        D# Dm D# A#
        F

A#           Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Saiki uripmu soyo mukti
Cm                          Gm
Nyandang nganggo ora nguciwani
       D#         F       A#   F
Mergo saiki wis dadi penyanyi.

A#          Gm      D#                A#
Nok, Sri Mulyani..Gayamu jan koyo selebriti
Cm                  Gm
Mulo saiki kowe wis lali
       D#         F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere

[interlude] Gm Dm D# A#
            Cm Gm D# F Gm
            Gm A# Gm 
            D# Dm D# F A# F

A#          Gm    D#                   A#
Nok, Sri Mulyani Biyen omahmu ora mbejaji
Cm                   Gm
Setan wae mlebu ora wani
      D#        F         A#    F
Ning saiki wis apik koyo loji

A#          Gm    D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Kowe saiki cidro ing janji
Cm                     Gm
Janjimu biyen ra bakal lali
      D#          F         Gm  Dm
Karo aku sing ndadekke penyanyi

[Reff]
Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kering
   Cm                     Gm
Bareng saiki dadi wong kondang
     D#         F       Gm   Dm
Kowe njur lali karo kahanan

Gm      Dm     D#                       A#
Eling...Eling..Kowe biyen dodol sego kucing
   Cm                    Gm
Bareng saiki dadi wong gede
      D#     F           Gm F
Kowe koyo kere munggah bale

A#          Gm     D#                    A#
Nok, Sri Mulyani Senajan saiki kowe wis lali
Cm                      Gm
Nanging tetep tak dongaake
      D#      F         Gm
Mugo-mugo ra bali dadi kere
Posted on : by
Related Chords: