Kunci Gitar Chord Didi Kempot – Dalan Anyar


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...
[Intro] C Em F G
        Am Em F G

        C               Em
Kembang tebu seng kabur kanginan
      F           G
Saksi bisu sing dadi kenangan
     C               Em
Prasetyamu kuwi mung kiasan
      F  D         G
Tresnamu saiki wis ilang?

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G      C
 Kertonegoro.. Ngawi

[Intro] C Em F G C
        Am Em F G C

        C                Em
Kembang tebu sing ning sawah ndeso
    F                       G
Ora garing senajan mongso ketigo
       C            Em
Tansah eling jamane semono
       F
Ning kulon terminal
D7      G
 Kertonegoro..

[Chorus]
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F           D       G  
Ning kulon terminal Kertonegoro..

       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
    F                        G
Aku ngerti dewe neng ngarepe moto
       Am                  Em
Ning dalan anyar kowe karo sopo
       F
Ning kulon terminal
D       G         C
 Kertonegoro.. Ngawi..

      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
    F               G
Wacanen esuk awan wengi lan sore
      C
Sewu sms mu isih
           Em
Tak simpen ono neng hape
       F
Ning kulon terminal
       G      Am
Kertonegoro.. Ngawi..
Posted on : by
Related Chords: