Kunci Gitar Chord Demy – Kanggo Riko


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Lirik lagu Banyuwangi & Kunci Gitar Demy – Kanggo Riko

[Intro] Gm F D# Gm
        Gm F D# Gm

Gm
sing ono hang biso
   F
ngalangi niat iki
  D#
masio tah samudro
     Gm
sun arungi
Gm
sing ono hang biso
   F
mbatesi welas iki
  D#
masio ilang nyowo
    Gm
sun belani

Cm                 F
paran byaen sun lakoni
       Gm
kanggo riko..

[Intro] Cm D D# F Gm

[Chorus]
Gm          Cm
siji sijine mung riko
         F         Gm
nong ati nisun selawase
Cm           F
separuh rogo iki
  A#          F    Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Interlude] Gm Cm F Gm
            Gm F D# Gm

Gm
sing ono hang biso
   F
ngalangi niat iki
  D#
masio tah samudro
     Gm
sun arungi
Gm
sing ono hang biso
   F
mbatesi welas iki
  D#
masio ilang nyowo
    Gm
sun belani

Cm                 F
paran byaen sun lakoni
       Gm
kanggo riko..

[Intro] Cm D D# F Gm

[Chorus]
Gm          Cm
siji sijine mung riko
         F         Gm
nong ati nisun selawase
Cm           F
separuh rogo iki
  A#          F    Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Intro] D# F Gm

[Chorus]
 Gm               Cm
(siji sijine mung riko)
           F       Gm
nong ati nisun selawase
 Cm            F
(separuh rogo iki)
  A#          F    Gm
yoro mung kanggo.. riko..

[Outro] Cm F Gm



-----------------
Chord Lebih Mudah

[Intro] Am G F Am
        Am G F Am

Am
sing ono hang biso
   G
ngalangi niat iki
  F
masio tah samudro
     Am
sun arungi
Am
sing ono hang biso
   G
mbatesi welas iki
  F
masio ilang nyowo
    Am
sun belani

Dm                 G
paran byaen sun lakoni
       Am
kanggo riko..

[Intro] Dm E F G Am

[Chorus]
Am          Dm
siji sijine mung riko
         G         Am
nong ati nisun selawase
Dm           G
separuh rogo iki
  C           G    Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Interlude] Am Dm G Am
            Am G F Am

Am
sing ono hang biso
   G
ngalangi niat iki
  F
masio tah samudro
     Am
sun arungi
Am
sing ono hang biso
   G
mbatesi welas iki
  F
masio ilang nyowo
    Am
sun belani

Dm                 G
paran byaen sun lakoni
       Am
kanggo riko..

[Intro] Dm E F G Am

[Chorus]
Am          Dm
siji sijine mung riko
         G         Am
nong ati nisun selawase
Dm           G
separuh rogo iki
  C           G    Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Intro] F G Am

[Chorus]
 Am               Dm
(siji sijine mung riko)
           G       Am
nong ati nisun selawase
 Dm            G
(separuh rogo iki)
  C           G    Am
yoro mung kanggo.. riko..

[Outro] Dm G Am
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.