Kunci Gitar Chord Ayu Talitha Feat. X-IT – Dalan Anyar


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

loading...

Kunci Gitar / Chord Ayu Talitha Feat. X-IT – Dalan Anyar

Capo di fret 1

[Intro] G B C D
        G B C D

        G                 Bm
Kembang tebu sing kabur kanginan
      C                D
saksi bisu sing dadi kenangan
   G                Bm
asetyamu kui mung kiasan
    C               D
tresnamu saiki wes ilang

[Chorus]
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

G
wes dek.. aku sing mundur
         B
timbang aku loro ati
ngene terus aku sing ngalah
C
 aku tak bisa, sungguh tak sanggup
D
 nahan loro sing neng dodo
                   (G)
saiki mlenceng prasetyo

G
 kulo pancen wong ra nduwe
                       B
nanging tresno sak lawase
ibarat berkate tresno
                    C
palsu tutur murah setyo
nek pancen wes ora karep
                   D
aku tak mundur rapopo
ojo nandangi prasetyo
                  (G)
nek cen kowe ora biso

G
 ilatmu kui jeh muni
                   B
bedo banget duh atimu
tresnoku kok mung hiasan
                 C
sorry aku du dolanan
nyatane wes bedo banget
                  D
wingi kowe karo sopo
boncengan nengarep moto
                 (G)
sorry aku yo ra wuto

G                                        B
 kasunyatane sakniki sampun adoh soyo kroso
                                            C
nanging ati tasih podho kelingan rasaning cidro
                                          D
panjenengan ingkar janji jare sehidup semati
                                                 Em
neng nyatane kulo namung kembang sing kabur kanginan

[Chorus]
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

G
pancen tresno neng dodo
         B
nggawe cidro, nggawe loro
                                   C
nggawe, amber nggawe, bubrah marai susah
                        D
aku sing ngalah aku wes pasrah
                          (G)
aku mung iso ndongakno awakmu

G
 Gusti Allah mboten sare
                    B
bakal nunjukke nyatane
nek cen iki wes dalane
                    C
aku mung iso ndongakne
mugo wae angsal ganti
                    D
koyo sek mbok karepake
aku pancen wong ra nduwe
                     (G)
nanging tresno saklawase

G
 trimo mundur timbang loro
                 B
dipenakke ora kroso
dibalik tampang ayumu
                    C
ternyata janjimu palsu
nek cen iki pilihanmu
                   D
aku yo mung iso pasrah
senajan kowe wes wegah
atiku tansah bubrah

      G
tak bisa ku tak bisa
jalani satu cinta
      B
bukan hanya denganmu
ku jalani cerita
     C
oleh juga dengannya
maafkanlah diriku
     D
ngapurane atiku
wes ngapusine sliramu

[Chorus]
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
    C                     D
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Em                   Bm
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (G)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

[Outro] G B C D



+++-------+++--------+++
| Versi Chord Dasarnya |
+++-------+++--------+++

[Intro] C E F G
        C E F G

        C                 Em
Kembang tebu sing kabur kanginan
      F                G
saksi bisu sing dadi kenangan
   C                Em
asetyamu kui mung kiasan
    F               G
tresnamu saiki wes ilang

[Chorus]
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
    F                     G
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F                     G        (C)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

C
wes dek.. aku sing mundur
         E
timbang aku loro ati
ngene terus aku sing ngalah
F
 aku tak bisa, sungguh tak sanggup
G
 nahan loro sing neng dodo
                   (C)
saiki mlenceng prasetyo

C
 kulo pancen wong ra nduwe
                       E
nanging tresno sak lawase
ibarat berkate tresno
                    F
palsu tutur murah setyo
nek pancen wes ora karep
                   G
aku tak mundur rapopo
ojo nandangi prasetyo
                  (C)
nek cen kowe ora biso

C
 ilatmu kui jeh muni
                   E
bedo banget duh atimu
tresnoku kok mung hiasan
                 F
sorry aku du dolanan
nyatane wes bedo banget
                  G
wingi kowe karo sopo
boncengan nengarep moto
                 (C)
sorry aku yo ra wuto

C                                        E
 kasunyatane sakniki sampun adoh soyo kroso
                                            F
nanging ati tasih podho kelingan rasaning cidro
                                          G
panjenengan ingkar janji jare sehidup semati
                                                 Am
neng nyatane kulo namung kembang sing kabur kanginan

[Chorus]
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
    F                     G
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     F                     G        (C)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

C
pancen tresno neng dodo
         E
nggawe cidro, nggawe loro
                                   F
nggawe, amber nggawe, bubrah marai susah
                        G
aku sing ngalah aku wes pasrah
                          (C)
aku mung iso ndongakno awakmu

C
 Gusti Allah mboten sare
                    E
bakal nunjukke nyatane
nek cen iki wes dalane
                    F
aku mung iso ndongakne
mugo wae angsal ganti
                    G
koyo sek mbok karepake
aku pancen wong ra nduwe
                     (C)
nanging tresno saklawase

C
 trimo mundur timbang loro
                 E
dipenakke ora kroso
dibalik tampang ayumu
                    F
ternyata janjimu palsu
nek cen iki pilihanmu
                   G
aku yo mung iso pasrah
senajan kowe wes wegah
atiku tansah bubrah

      C
tak bisa ku tak bisa
jalani satu cinta
      E
bukan hanya denganmu
ku jalani cerita
     F
oleh juga dengannya
maafkanlah diriku
     G
ngapurane atiku
wes ngapusine sliramu

[Chorus]
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
    F                     G
aku ngerti dewe nengarepe moto
       Am                   Em
neng dalan anyar kowe karo sopo
     C                     D        (C)
neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi..

[Outro] C E F G
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.