Chord Ayu Talitha Feat. X-IT – Dalan Anyar

Kunci Gitar / Chord Ayu Talitha Feat. X-IT – Dalan Anyar Capo di fret 1 [Intro] G B C D G B C D G Bm Kembang tebu sing kabur kanginan C D saksi bisu sing dadi kenangan G Bm asetyamu kui mung kiasan C D tresnamu saiki wes ilang [Chorus] Em Bm neng dalan anyar kowe karo sopo C D aku ngerti dewe nengarepe moto Em Bm neng dalan anyar kowe karo sopo C D (G) neng kulon terminal Kertonegoro.. Ngawi.. G wes dek.. aku sing mundur B timbang aku loro ati ngene terus aku sing ngalah C aku tak bisa, sungguh tak sanggup D nahan loro sing neng dodo (G) saiki mlenceng prasetyo G kulo pancen wong ra Continue reading

Posted on : by