Jules – Tjangkurileung

(Intro) C G D G C G D C Tjangkurileung (Tjangkurileung) C Tjangkurileung (Tjangkurileung) F G Dina dahan ngarangrangan C Abdi nineung (Abdi nineung) C Abdi nineung (Abdi nineung) F Continue reading

Posted on : by