Kunci Gitar Buku Harian - Tresnane Wong Kere


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am Em F C
        Am Em F G
        C G Am Em F C G

          C       G
kowe sing ono kadohan,
         Am      Em
kangenku ora karuan
  F                 C
saben dino tansah kelingan,
     Dm             G
sliramu ngebaki pikiran

         C         G
kelingan jaman semono
         Am          Em
mlaku bergandengan tangan
  F            C
mugo wae kowe isih setyo
        Dm  G      C
senajan aku wong dalan..

  Am            Em
jare uripku ora karuan
  F                  C
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
  Am                   Em
nanging ku ra pernah gawe loro
    F                     G
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
           C                G
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       Am              Em
ojo ngasi pindah ati liyo..
         F                C
aku ning kene tresno karo kowe
         Dm             G
senadyan aku iki isih kere

         C                 G
mana mungkin aku medot tresno, mas
     Am                Em
ati iki tulus kanggo kowe
      F               C
ora bakal aku mindah ati liyo
         Dm    G         C
nadyan kowe saiki isih kere

C                     G
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
    Am                  Em
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
  F                    C
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
    Dm
tunggu tunggu aku
         G
ku kan temui dirimu.. dirimu..

C                       G
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
     Am                    Em
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
  F                     C
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
     Dm                 G            C
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude) C G Am Em F C Dm G
            C G Am Em F C Dm G C

  Am            Em
jare uripku ora karuan
  F                  C
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
  Am                   Em
nanging ku ra pernah gawe loro
    F                     G
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
           C                G
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       Am              Em
ojo ngasi pindah ati liyo..
         F                C
aku ning kene tresno karo kowe
         Dm             G
senadyan aku iki isih kere

         C                 G
mana mungkin aku medot tresno, mas
     Am                Em
ati iki tulus kanggo kowe
      F               C
ora bakal aku mindah ati liyo
         Dm    G
nadyan kowe saiki isih kere

           C                G
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       Am              Em
ojo ngasi pindah ati liyo..
         F                C
aku ning kene tresno karo kowe
         Dm             G
senadyan aku iki isih kere

         C                 G
mana mungkin aku medot tresno, mas
     Am                Em
ati iki tulus kanggo kowe
      F               C
ora bakal aku mindah ati liyo
         Dm    G         G
nadyan kowe saiki isih kere

C                       G
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
     Am                    Em
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
  F                     C
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
     Dm                 G            C
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro) C G Am Em F C G
        C



Buku Harian - Tresnane Wong Kere

(Intro) F#m C#m D A
        F#m C#m D E
        A E F#m C#m D A E

          A       E
kowe sing ono kadohan,
         F#m     C#m
kangenku ora karuan
  D                 A
saben dino tansah kelingan,
     Bm             E
sliramu ngebaki pikiran

         A         E
kelingan jaman semono
         F#m         C#m
mlaku bergandengan tangan
  D            A
mugo wae kowe isih setyo
        Bm  E      A
senajan aku wong dalan..

  F#m           C#m
jare uripku ora karuan
  D                  A
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
  F#m                  C#m
nanging ku ra pernah gawe loro
    D                     E
opo maneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
           A                E
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       F#m             C#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
         D                A
aku ning kene tresno karo kowe
         Bm             E
senadyan aku iki isih kere

         A                 E
mana mungkin aku medot tresno, mas
     F#m               C#m
ati iki tulus kanggo kowe
      D               A
ora bakal aku mindah ati liyo
         Bm    E         A
nadyan kowe saiki isih kere

A                     E
kowe ning kono ojo pindah ati liyo
    F#m                 C#m
sabaro yo sabaro aku mesti bakal teko
  D                    A
kowe telpon aku jare kowe rindu aku
    Bm
tunggu tunggu aku
         E
ku kan temui dirimu.. dirimu..

A                       E
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
     F#m                   C#m
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
  D                     A
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
     Bm                 E            A
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Interlude) A E F#m C#m D A Bm E
            A E F#m C#m D A Bm E A

  F#m           C#m
jare uripku ora karuan
  D                  A
golek pangan turut dalan (yo wes ben)
  F#m                  C#m
nanging ku ra pernah gawe loro
    D                     E
opo meneh nyusahke wong liyo..

(Chorus)
           A                E
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       F#m             C#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
         D                A
aku ning kene tresno karo kowe
         Bm             E
senadyan aku iki isih kere

         A                 E
mana mungkin aku medot tresno, mas
     F#m               C#m
ati iki tulus kanggo kowe
      D               A
ora bakal aku mindah ati liyo
         Bm    E
nadyan kowe saiki isih kere

           A                E
sing tak jaluk kowe tetep setyo, dek
       F#m             C#m
ojo ngasi pindah ati liyo..
         D                A
aku ning kene tresno karo kowe
         Bm             E
senadyan aku iki isih kere

         A                 E
mana mungkin aku medot tresno, mas
     F#m               C#m
ati iki tulus kanggo kowe
      D               A
ora bakal aku mindah ati liyo
         Bm    E         E
nadyan kowe saiki isih kere

A                       E
kowe sing tenang, ojo digawe meriang
     F#m                   C#m
di sini ku berjuang demi kebahagiaan
  D                     A
walau kata orang aku yo gur uwong dalan
     Bm                 E            A
tapi aku nang kono bertahan dan berjuang

(Outro) A E F#m C#m D A E
        A
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.