Kunci Gitar Benyamin Sueb - Badminton


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) Dm  Dm A

Dm
Badminton dimana mana
Gm    A           Dm
dikota jeung di desa
Dm
badminton keur suka suka
Gm      A          Dm
ngalipur manah sungkawa

   Dm
Dismes kana net nyangsang
  A
dilob apung apungan
     Dm              Gm
back hand kabelah kenca
        A           Gm         A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm
Badminton dimana mana
Gm    A           Dm
dikota jeung di desa
Dm
badminton keur suka suka
Gm      A          Dm
ngalipur manah sungkawa

   Dm
Dismes kana net nyangsang
  A
dilob apung apungan
     Dm              Gm
back hand kabelah kenca
        A           Gm         A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm                   Gm A 
  Badminton dimana mana
Dm      Gm            Dm
 Dikota reujeung di desa
Dm                     Gm A Dm
 Badminton keur suka suka

   Dm
Dismes kana net nyangsang
  A
dilob apung apungan
     Dm              Gm
back hand kabelah kenca
        A           Gm         A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) A Gm F E

Dm
Badminton dimana mana
                    Gm
(badminton dimana mana)
       A           Dm
di kota jeung di desa
         Dm
(di kota jeung di desa)
Dm
badminton keur suka suka
Gm      A          Dm
ngalipur manah sungkawa

   Dm
Dismes kana net nyangsang
  A
dilob apung apungan
     Dm              Gm
back hand kabelah kenca
        A           Gm         A
ari for ken tok beletok kana tarang

(Outro) A Gm F E
        Dm



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) Gm  Gm D

Gm
Badminton dimana mana
Cm    D           Gm
dikota jeung di desa
Gm
badminton keur suka suka
Cm      D          Gm
ngalipur manah sungkawa

   Gm
Dismes kana net nyangsang
  D
dilob apung apungan
     Gm              Cm
back hand kabelah kenca
        D           Cm         D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm
Badminton dimana mana
Cm    D           Gm
dikota jeung di desa
Gm
badminton keur suka suka
Cm      D          Gm
ngalipur manah sungkawa

   Gm
Dismes kana net nyangsang
  D
dilob apung apungan
     Gm              Cm
back hand kabelah kenca
        D           Cm         D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm                   Cm D 
  Badminton dimana mana
Gm      Cm            Gm
 Dikota reujeung di desa
Gm                     Cm D Gm
 Badminton keur suka suka

   Gm
Dismes kana net nyangsang
  D
dilob apung apungan
     Gm              Cm
back hand kabelah kenca
        D           Cm         D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Intro) D Cm Bb A

Gm
Badminton dimana mana
                    Cm
(badminton dimana mana)
       D           Gm
di kota jeung di desa
         Gm
(di kota jeung di desa)
Gm
badminton keur suka suka
Cm      D          Gm
ngalipur manah sungkawa

   Gm
Dismes kana net nyangsang
  D
dilob apung apungan
     Gm              Cm
back hand kabelah kenca
        D           Cm         D
ari for ken tok beletok kana tarang

(Outro) D Cm Bb A
        Gm
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: