Kunci Gitar Alwi - Nu Geulis


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 1

(Intro) C F G

      C            C
Nu geulis pujaan abdi
      F                 C
nu geulis abdi hoyong tepang
   F              C
upami teu aya pamengan
      G               C
sasih payun urang tunangan

       C            C
Neng vivi pujaan engkang
       F                   C
neng vivi engkang hoyong tepang
   F              C
upami teu aya pamengan
         G             C
langkung sae urang tunangan

      F              C
Saha eta anu baju beureum ?
      F             C
saha eta anu baju hejo ?
         D                        G
irung mancung pipi koneng euis bandung

     C                 C
Pami wengi teu bisa mondok
     F                C
pami siang teu bisa dahar
        F           C
kumargi emut ka anu geulis
         G             C
langkung sae urang tunangan

(Interlude) C C F C F C G C

     C                 C
Pami wengi teu bisa mondok
     F                C
pami siang teu bisa dahar
        F           C
kumargi emut ka anu geulis
         G             C
langkung sae urang tunangan
         G             C
langkung sae urang tunangan



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) C# F# G#

      C#           C#
Nu geulis pujaan abdi
      F#                C#
nu geulis abdi hoyong tepang
   F#             C#
upami teu aya pamengan
      G#              C#
sasih payun urang tunangan

       C#           C#
Neng vivi pujaan engkang
       F#                  C#
neng vivi engkang hoyong tepang
   F#             C#
upami teu aya pamengan
         G#            C#
langkung sae urang tunangan

      F#             C#
Saha eta anu baju beureum ?
      F#            C#
saha eta anu baju hejo ?
         D#                       G#
irung mancung pipi koneng euis bandung

     C#                C#
Pami wengi teu bisa mondok
     F#               C#
pami siang teu bisa dahar
        F#          C#
kumargi emut ka anu geulis
         G#            C#
langkung sae urang tunangan

(Interlude) C# C# F# C# F# C# G# C#

     C#                C#
Pami wengi teu bisa mondok
     F#               C#
pami siang teu bisa dahar
        F#          C#
kumargi emut ka anu geulis
         G#            C#
langkung sae urang tunangan
         G#            C#
langkung sae urang tunangan
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: