Kunci Gitar Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version)


Tempo  

Capo di fret 1

            G    Em
jero ning dodo.. iki..
       C                   D
eling esemmu sing, rak nguati
          G           Em
pengen nyekel.. tanganmu dek sri
        C
lan ketemu neng cedek taman
       D
omahmu sri..

                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

          G
ku sing kadung tresno
        Em
tresno iki nyoto
            C             D
nggawe kang mas ngroso nyaman..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G  F#m Em D C D
sampek kiamat

          G
pancen ku demen..
           Em
smoga kowe iso ngrasakno
       C
kowe manis, nggawe aku ne
           D
tambah tresno..
      G
ojo lungo..
      Em
ora lilo snajan kowe pamit
       C
ora trimo nek kowe lungo
          D
ninggal kulo..

(Chorus)
                      G
wis tak rakit tresno mbendino
         Em
rak no wedok liyo
         C           G    D
mergo sliramu aku tentrem..

        G
manis koyo permen
            Em
esemmu rak iso klalen
             C                 D
kowe wes tak incer dening kang mas..

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G
ku rakit tresno iki
D         G
sampek kiamat

(Interlude) G Em C D

        Em   C            G
dek sri ya.. eling neng cedak
 D          Em
aku ngroso ayem
  C          G
nggawe ku bregas
D              Em
mesem untu nganti keton
      C            G
cekel omongan kang mas
          D             Em
tresno murni rak nggo pelet
   C            G   D
ku rakit tresno iki sampek
    C                D
meh aku rakit tresno iki
D         G  F#m Em D C D G
sampek kiamat



Alif Rizky - Sampai Kiamat (Ed Sheeran - Perfect Jowo Version)

            G#   Fm
jero ning dodo.. iki..
       C#                  D#
eling esemmu sing, rak nguati
          G#          Fm
pengen nyekel.. tanganmu dek sri
        C#
lan ketemu neng cedek taman
       D#
omahmu sri..

                      G#
wis tak rakit tresno mbendino
         Fm
rak no wedok liyo
         C#          G#   D#
mergo sliramu aku tentrem..

          G#
ku sing kadung tresno
        Fm
tresno iki nyoto
            C#            D#
nggawe kang mas ngroso nyaman..

        Fm   C#           G#
dek sri ya.. eling neng cedak
 D#         Fm
aku ngroso ayem
  C#         G#
nggawe ku bregas
D#             Fm
mesem untu nganti keton
      C#           G#
cekel omongan kang mas
          D#            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   C#           G#
ku rakit tresno iki
D#        G# Gm Fm D# C# D#
sampek kiamat

          G#
pancen ku demen..
           Fm
smoga kowe iso ngrasakno
       C#
kowe manis, nggawe aku ne
           D#
tambah tresno..
      G#
ojo lungo..
      Fm
ora lilo snajan kowe pamit
       C#
ora trimo nek kowe lungo
          D#
ninggal kulo..

(Chorus)
                      G#
wis tak rakit tresno mbendino
         Fm
rak no wedok liyo
         C#          G#   D#
mergo sliramu aku tentrem..

        G#
manis koyo permen
            Fm
esemmu rak iso klalen
             C#                D#
kowe wes tak incer dening kang mas..

        Fm   C#           G#
dek sri ya.. eling neng cedak
 D#         Fm
aku ngroso ayem
  C#         G#
nggawe ku bregas
D#             Fm
mesem untu nganti keton
      C#           G#
cekel omongan kang mas
          D#            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   C#           G#
ku rakit tresno iki
D#        G#
sampek kiamat

(Interlude) G# Fm C# D#

        Fm   C#           G#
dek sri ya.. eling neng cedak
 D#         Fm
aku ngroso ayem
  C#         G#
nggawe ku bregas
D#             Fm
mesem untu nganti keton
      C#           G#
cekel omongan kang mas
          D#            Fm
tresno murni rak nggo pelet
   C#           G#  D#
ku rakit tresno iki sampek
    C#               D#
meh aku rakit tresno iki
D#        G# Gm Fm D# C# D# G#
sampek kiamat
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: