Kunci Gitar Alif Rizky feat. Fazayubdina - Dek Lastri (DESPACITO Versi Jawa)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am.. C Bm

Am
 Ku ngerti dek koe mang wis bosen
F                      C
 Padahal aku wonge setia
                           G
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
           Am
wouwoo.. bubar..
                    F
Masalah ora wis wis dek
                   C
Jo mikirke awake dewe
                           G
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..

Am                           F
 Aku tresno kowe ora sah Ditakon
                           C
Wis dilakoni ora sah dikongkon
Kowe Malah ngono dek
                   G
Opo iki jenenge takdir
Awake panas atiku gosong

Am                           F
Duh, loro untuku mikirno awakmu
                            C
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
                     G
Opo koe lagi ora ono pulso, oh yeah

Am                               F
yah.. Awaku wis koyo wong ora normal
                                  C
Kowe ngomong marang aku "sante yo mas"
                             G
Len Aku salah ku njaluk pangapuro

(Reff)
       Am
Dek Lastri,
                            F
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                                C
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                          G
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Am
Dek Lastri,
                               F
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            C
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                          G
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Am                          F
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  C
Koe metu karo kae bocah
                          G
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Am                                 F
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                 C
Lungo purwokerto crito
                       G
jebul koe ambek lanang liyo

                      Am
De'e lungo lungo mbek Wong liyo
                Am
Tegal brebes purwokerto
               F
Semarang lan Suroboyo
               F
Jogja ning malioboro
           C                C
Bahagiakna koe senajan Aku utang bank
            G                 
Tagihan nganti numpuk
              G
dikejar kejar wong bank

              Am
Koe ninggalno Aku pas lagi sayang sayange
               F
Buka Buka Buka instagram foto de'e mbek koe
           C
Awakku moh pisah dek Aku yo kudu piye
            G
Tulung jelasno dek Nang ndi salahe

               Am
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
         F
Atiku yo loro rapopo rapopo
         C
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            G
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

               Am
Meh crito, meh crito, tapi ambe sopo
          F
Atiku jan loro rapopo rapopo
         C
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
            G
Senajan tresno yowes ikhlas waelah

(Reff)
       Am
Dek Lastri,
                            F
ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
                                C
Koe cedak mbe lanang liyo ku ra ridho
                          G
Koe ninggalno aku opo koe tego ?

       Am
Dek Lastri,
                               F
ojo lunga to dek wong aku iseh tresno
                            C
Awaku moh dewekan urip nang dunyo
                          G
Wes sue ora ketemu pengin crito
(Sue sue sue uwis sue)

Am                          F
Sak jujure ora relo Aku ora trimo
                  C
Koe metu karo kae bocah
                          G
Tukang angon sing nembe dadi bos
(tukang angon tukang angon bebek)

Am                                 F
Meh nganti kapan ngapusi awaku mbendino
                 C
Lungo purwokerto crito
                       G
jebul koe ambek lanang liyo

       Am
Dek Lastri o..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.